WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie jest to tak oczywiste, że nie odbieram tego nawet jako drugiego dna... Jesień = "dołek". :( 1
Gedeon_B Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ulżyło mi, bo już posądzałem podmiot liryczny nie tylko o chandrę, ale i o zbytnią zadumę nad doczesnością prowadzącą, o zgrozo, do niedoczekania parskającej śniegiem zimy. Uff.
WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @Maria_M : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemknęło mi to też przez myśl, ale odpędziłam... :)
Maria_M Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze myślałeś. O, zgrozo:)
WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @Gedeon_B : Witam Cię na moim profilu, cieszę się, że tam się zatrzymałeś. :) Pozdrawiam :)
WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @Maria_M : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @Maria_M : Powiem otwarcie: osłodziłaś mi trochę tę szarą jesień swoim wierszem... Będę do niego wracać. Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że tylko trochę, ale wracaj, wracaj :))))
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć, dziękuję:)) pozdrawiam
Deonix_ Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko, chciałam się tylko podroczyć, przepraszam :)) A co do mojej wprawy to... może i tak kiedyś było (ach ta moja próżna skromność :))), ale teraz bym tak o sobie nie powiedziała.
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to mi się podoba, droczenia od czasu do czasu jest dobre, nie przepraszaj, też lubię się z Tobą droczyć :))))) możesz częściej, źeby nie było nudno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
PraKtyczna Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Pięknie, ale prosto :) Czyta się i czuje jesień, zimę Tylko ostatnia zwrotka z rytmu mnie wybiła, choć nie wiem dlaczego. Tak cicho pożyczę korzeni czy usnę? ;)
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję: ) Przeczytaj jeszcze raz, nie chodzi o pożyczenie korzeni, tylko wiary, /z wiarą zasnąć, z wiarą umrzeć/ coś w ten deseń, lepiej niż bez.
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) Jesteś oszczędny w słowa, a pięknoty od Ciebie dużo dla mnie znaczą. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @bajaga1 dobry wieczór:) Bardzo dziękuję za wizytę. Pozdrawiam serdecznie
Maria_M Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Maciek Orted widzę, że wiersz Ci się spodobał. Cieszy mnie to. Dziękuję:)
Maria_M Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) @whythehellnot @Koziorowska @Wojciech Bieluń -Targoszdziękuję za wizytę i „serce dla wiersza” :)) Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi