Marek Hipnotyzer Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 noc brak męczący snu, ciebie, zajęcia przed płaczem gdzieś chroni Wstyd Ojciec trzęsę się buczę wzdłuż i wszerz zaraz wypuszczę z siebie wiersz lub tylko grafomaniakalno - depresyjny wers
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 chyba to drugie... ale "buczę" podoba mi się
Damian Cz. Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 nie podoba mi się, niezrozumiała wersyfikacja i nie piszmy o tym jak piszemy wystarczy już tego
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 "noc brak męczący snu, ciebie, zajęcia przed płaczem gdzieś chroni Wstyd Ojciec" to mi sie podoba ,ale reszte taka sobie Mimo tego wart był przeczytania Pozdrawiam
Alkomat Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się tylko podoba. A najbardziej ostatni wers. Ale ja się nie znam ;)
Rekomendowane odpowiedzi