Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) piwo Bo zasłużyłeś wódka Bo ci się należy tymczasem trzeźwi rządzą światem nie zobaczysz alei chwały jesteś mały Bo zasłużyłeś Bo ci się należy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Paweł Krzysztof Fal Zobrazowanie sytuacji (wyświetl historię edycji) 6
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Pomysł jest, sprawdź jeszcze interpunkcję. Nie wiem czy miały być wielokropki czy kropki w każdym wersie. I tytuł, wg mnie, do zmiany. Pozdrawiam, bb
Maria_M Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Dlaczego Beto uważasz, ze tytuł do zmiany? Myślę, że pasuje do treści, No ale może się mylę? @Paweł Krzysztof Fal po co te podwójne kropki? Niepotrzebne. Wiersz należałoby uporządkować interpunkcyjne i jest Ok.
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Dziękuję za miłe rady, pozdrawiam,uczę się
Maria_M Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 A, dałam serce za sposób podejścia do tematu :)
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, nie jestem w żaden sposób zaangażowany w ten temat, moja kariera literacka ogranicza się do rymowanych komentarzy na Fb, jednakże na prośbę kolegi odważyłem się coś z siebie wyrzucić spodziewając się fali krytyki i osobistego upokorzenia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Niewygodna Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwo bo zasłużyłeś wódka bo ci się należy tymczasem trzeźwi rządzą światem nie zobaczysz alei chwały boś mały bo zasłużyłeś bo ci się należy A może tak? Zrezygnować z interpunkcji, trochę podzielić i bardzo fajnie. Tak myślę :) 6
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Superancka zmiana. Jeszcze dałabym "piwo" z małej, bo to przecież takie... małe piwo ;)
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Wiersz zatrzymuje, ciekawa forma.
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Dziękuję, teraz dobrze to wygląda Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Interesujący, krótki i wyrazisty wiersz. Widzę, że po edycji i interpunkcyjnie wszystko się zgadza. W związku z tym nie mam zastrzeżeń, choć osobiście zwykle porzucam znaki przystankowe w swoich utworach. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Teraz tylko trzeba wyrzucić wszystkie wielkie litery by tekst był wielki :)
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Celowo pozostawiłem Bo z wielkiej litery gdyż są to silne argumenty alkoholika
Maria_M Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważam, że nie ma takiej potrzeby.
Jemall Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? stoczenie się na dno, brak wsparcia, brak jedzenia, zarzygana pościel, zimno (przejmujące), konieczność pracy w celu utrzymania podstawowych funkcji życiowych To są argumenty Reszta jest jęczeniem. 1
iwonaroma Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przekonywujące :) silnie uzależnieni mają tendencję do akcentowania swojej pożal się silnej wolnej woli ;)) ("a właśnie że nie , Boooo…" i td. ;)
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Czy Pani uwaza,że wszystko powinno być z małej litery?w moim przekonaniu alkoholik argumentuje swoje zachowanie, dlatego Bo jest wyrażeniem irytacji,swojego zachowania,podniesionego głosu..
Jemall Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zostaw tak jak jest, przeczytawszy jeszcze raz widzę że To ma sens
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzięki za poradę, autobiografia,kolejna nicość..
Paweł Krzysztof Fal Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi