Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 30 Października 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Trochę tak, trochę tak Jestem trochę z miasta, trochę ze wsi jestem, w sercu pełnia lata, ale w duszy jesień, jestem bardzo z Polski, lecz i z Anglii nieco, bywa mi być mądrym i głupcem też, wiem to. Trochę na świat patrzę, a trochę w głąb siebie, w przeszłości się babrzę i przed siebie biegnę, myślę też — to fiksum, rytuał codzienny — po trosze o życiu, po trosze o śmierci. 11
beta_b Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) jakbym o sobie czytała :D aż się ze śmiechu spłakałam bo mam podobne teksty Edytowane 30 Października 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Ciebie też lubię czytać i na pewno nie trochę :)
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Oj, nie trochę, nie trochę, ja też :) Podpisuję się pod wierszem. Pozdrawiam bardziej niż trochę :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Witam - fajny jesteś i już - lubię ten wierszyk. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem witam w klubie zmiksowanych :))
Czarek Płatak Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, to mi niezmiernie miło Alu :) Dziękuję!
Czarek Płatak Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Bardzo :)
Czarek Płatak Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haha, dzięki Waldku! Pozdrawiam wzajemnie!
Czarek Płatak Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 @Niewygodna, @Wieslaw_J._Korzeniowski, @Luule@Andrzej_Wojnowski, @bajaga1, @Maria_M, @Marcin Krzysica, @beta_b Dzięki wam za serce do mojej pisaniny :)
fregamo Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 @Czarek Płatak dyrdum... 'jestem za mądry by umrzeć i za głupi by żyć"
Czarek Płatak Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz ci los :)
Rekomendowane odpowiedzi