tomass77 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) kołyską nocy chciałbym by był zwiastun poranka nie szary pył pokłosiem lata życzyłbym sobie nowego chrztu ciała po słonej wodzie spoconych dłoni odpuść mi Panie na zimnej klamce w zacisku nad ranem Edytowane 29 Października 2018 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 2
Kobra Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zatrzymał :-) Tylko te wielkie litery ;-) ale ok ok ... każdy ma swój styl :-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Refleksyjny, w sam raz jesienną szarugę, pozdrawiam :)
tomass77 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zmieniłem na małe. Dzięki
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Nie do końca jarzę o co chodzi, ale w ogólnym zarysie podoba mi się. Sam fakt, że musiałem przeczytać go kilka razy, to już coś :). Najbardziej intryguje mnie ostatnia zwrotka. Była by dla mnie bardziej strawna gdyby w pierwszym wersie było: "spocone dłonie", tak jak np. grzechy moje, abo gdyby tam było w czwartym wersie "zacisk" zamiast "w zacisku" i wtedy "spoconych dłoni" zostaje. Niestety, tak jak jest, nijak ugryźć nie mogę :). Pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 29 Października 2018 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi