Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Brace Aniele!oddaj mi skrzydła,których się wyrzekłamspróbuję poleciećznędzniała mi ziemia...może czas,by słońce rozdarłowkońcu inne niebo??brak mi pokory...proszę już ostatni raz bracie!oddaj mi skrzydłaKlęczę przed Tobą i proszę o skrzydła...modlę się do Ciebie!To już moja nowa religia...jest bardzo prostatrzeba wierzyć w lepsze nieboi prosić o skrzydła...
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorota Drozdz @ Aug 28 2003, 10:12 AM) trzeba wierzyć w lepsze nieboi prosić o skrzydła... niestety nasza wiara nic w tym nie pomoże,a jeśli chodzi o skrzydła to trzeba je wyrwać-ałłaa :o lubie teksty o aniołach :rolleyes: piotr
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdybym tylko miała skrzydła, niczym anioł, po Twojej proźbie dałabym Ci je... =) ślicznie...
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...a ja wzięłabym je w ręce moje otwarte i dziękowała do utraty tchu...
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepiękny byłby wiersz.... gdyby sie co chwila nie powtarzało "skrzydła":)
Katarzyna Reszka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miłego lotu...Wierze, że dostaniesz swe skrzydła i dolecisz do Twojego Nieba
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie powiem- niezle:)..Lecz zbyt czesto przewija sie teks "bede prosic o skrzydla".Byc moze to celowy zabieg, ale dla mnie niczemu on nie sluzy..Poza tym brakuje mi rymow, ale to juz kwestia gustu kazdego z nasPozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi