jan_komułzykant Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 @beta_b, @Sylwester_Lasota, @Wieslaw_J._Korzeniowski Dziękuję pięknie :)
Dawny_Don Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ta czcionka bardzo przeszkadza w czytaniu.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być Arial? Wyślę na priv.
Dawny_Don Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dałem radę przeczytać. Sygnalizuję tylko, że trudno się czyta, zwłaszcza literę "ł" :-)
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok. dzięki, przemyślę ten problem :)
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu zastanawiam się nad morałem płynącym z tej zgrabnej opowiastki.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o to zastanawianie się właśnie chodzi ;)
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dzięki Ciii za pomoc.
jan_komułzykant Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, nie zauważyłem Twojego wpisu. To znaczy czego właściwie oczekujesz ode mnie, wyłożenia kawy na ławę, wypunktowania, z uzasadnieniem? Nie bardzo rozumiem o co chodzi. :)
8fun Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kogut kogutowi nierówny ;) np. Antoniew, łódzkie: Kogut zabił jastrzębia w obronie kury Zosi. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciał nie chciał, trzeba wierzyć, z drugiej strony Zoofia, to Zoofia i wiatrówka, musi jaka, brała w tym udział. Bynajmniej ;) Dzięki - świetny artykuł. Pozdrawiam.
8fun Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, jak to zrobiłeś, ale właśnie tę Zoofię miałem w głowie
8fun Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
8fun Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciężko uwierzyć, że "małe" myszołowy atakują zdrowe kury, a jednak. Świat staje na głowie Panie JanQ. Co do "Zoofi" - innej nie znam.
jan_komułzykant Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wydaje mi się, że na tym filmie, to jednak jest jastrząb. Myszorów jest jednak dużo większy. Na kurach się nie znam, ale ta jest wyjątkowo waleczna ;)) Edytowane 5 Lutego 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Jedynie ma większa rozpiętość skrzydeł i to nie znacznie, przeciętnie około 10 cm. Jastrzębie częściej atakują inne ptaki, myszołowy jak sama nazwa mówi - zadawalalaja się przeważnie małymi gryzoniami.
Rekomendowane odpowiedzi