Zgłoś
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Proszalny · Opublikowano
@Berenika97 Nie mam nic do dodania. Powiedziałaś wszystko. Dziękuję :) -
Przez Christine · Opublikowano
@LessLove Ja na szczęście nie pracuję w szkole,ale muszę współpracować z poradniami,psychologami po szkołach zaocznych. Jak dobrzy nauczyciele, z podejściem do dzieci , z empatią "dają nogę ze szkoły" -to kto zostaje? -
Przez Proszalny · Opublikowano
@Łukasz Jurczyk palec wskazuje na księżyc nie ma księżyca jest tylko palec Spokojnego wieczoru -
Przez violetta · Opublikowano
@Somalija święta mają być cieplutkie:) smingus dyngus może u was będzie:) -
Przez Christine · Opublikowano
@Berenika97 No i to jest system, który zabija u dzieci wyobraźnię, kreatywność, nieschematyczne myślenie. Może jest to odpowiedź, dlaczego mamy tak mało patentów, a Polscy za granicą robią naukowe kariery. Córka moich krewnych skończyła astronomię i fizykę (już w czasie studiów miała kilka publikacji) - wysłała swoje CV do kilku ośrodków naukowych , ale żaden w Polsce nie wykazał zainteresowania. Polska zapłaciła grube pieniądze za jej kształcenie, były w tym wyjazdy do różnych miejsc na świecie - a teraz jest już zbędna? Ale od razu odezwały się ośrodki ze Szwajcarii, Niemczech i Wielkiej Brytanii - tam robi karierę naukową. A poza tym, jestem ciekawa, jak te panie przyjęły po paru latach obowiązek szkolny dla 6-latków. Bardzo podoba mi się opowiadanie o Nice. Można tu znaleźć wiele wątków do dyskusji
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne