Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Annie Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) przytul mnie jeszcze niech się twoim dotykiem dopieszczę ciepłem owinę jak kołdrą z puchu w zimę rozgrzeję krew w dłoniach i stopach tylko proszę nie chrap i zamknij laptopa Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji) 9
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Annie prawie się rozmarzyłam :) ale pointa mnie rozbawiła:) Świetna mini . PozdrawiaM. 1
Annie Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlett, taki był zamiar pozdrowionka.
beta_b Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Anni, mam podobne odczucia jak Marlett, urocze, bb
Deonix_ Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Za Marlett i Betą :) Przyjemna i zabawna mini :) Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 "proszę", może da się przenieść za "tylko".?, niechby była maleńka pauza po tym wersie.... Sympatycznie i w sumie... jakże życiowe.... :)) Pozdrawiam.
Maria_M Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgrabne, zabawne, życiowe wersy :)
Annie Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki wam dziewczyny bb Deonix Nata MaksMara za zajrzenie i słówko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam i miłej nocy ;) Nata - pauza już jest. Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 same dziewczyny jak widzę, ale też mi się podoba, bo: wcale nie chrapię to zaszeleścił papier po zamknięciu laptopa i twój advocaat strzelił mi do łba gdy w twoich stopach odnalazłem się ech ty niesforna ;) 3
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Udana miniatura, takie pisanie na pewno poprawia nastrój :) pozdrawiam
Annie Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) No nareszcie doczekałam się wizyty panów „W sypialni” Bo my tu same dziewczyny powoli już się nudzimy :) Janko dzięki za wizytę mało brakowało, ale myśle ze uszedłeś cało :) radio wizyta w sypialni czasami dobrze robi - tak między wierszami :) Nawet Marcina tutaj przywiało :) lecz jak to marynarz - zostawił serduszko i tyle go widziano :) Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji) 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jak codzienność dzisiejszych czasów potrafi zepchnąć romantyzm na drugi plan... :) Podoba mi się pomysł na wiersz. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To panie powinny wiedzieć że w sypialni najważniejsze jest wygodne łóżko najlepiej z mocnymi sprężynami, by się dobrze wysypiać w te upalne dni. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dobre, prawdziwe, z pozdrowieniami :)
Annie Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzięki Anastazjio, fajnie, ze wpadłaś :) Alicjo miło cię widzieć :) Pozdr. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
regina phalange Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 piękny erotyk naszych czasów!
Annie Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 O! Odkopane. :) No właśnie, teraz w sypialni króluje laptop. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Laptop w sypialni.?... : \ W mojej nie, nigdy bym na to nie pozwoliła..:)
Annie Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 ;) Nato, chwila nieuwagi, małe rozlużnienie i... już jest :)
Rekomendowane odpowiedzi