Niewygodna Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Przyszli na chwilę na zawsze zniknęli przez moment rozgoszczeni zamieszkali w moich czterech ścianach chłopcy pokradli sekrety mężczyźni pewność rozszarpali wszyscy odeszli jako nikt 4
Niewygodna Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @Joachim Burbanku ślicznie dziękuję i pozdrawiam :)
Niewygodna Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dziękuję @MaksMara Ślę uśmiech :)
Czarek Płatak Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ale, że tak nikt, nikt?
Niewygodna Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Użyłam lekkiej hiperbolizacji, ale prawdą jest, że w większości przypadków zniknęli, nie pozwalając na to żeby być kimś. Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam cieplutko :))
Czarek Płatak Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak. Szczęśliwie niewiele, ale i ja mam podobne przypadki w życiorysie. Pozdrawiam
Niewygodna Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może lepiej niewiele, a dobrze ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ciekawie dziś u ciebie - ale świat się nie kończy i jeszcze wiele dobrego dokona. Radości ci życzę
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Trzy razy wracałem do tekstu, nie znikam. Pozdrowienia
Niewygodna Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj też myślę, że dokona wiele dobrego. Ślicznie dziękuję. Ślę uśmiech i życzę wszystkiego dobrego :)
Niewygodna Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że wracasz i nie znikasz. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :)
Maria_M Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby byli kimś, to by coś po sobie zostawili, a tak tylko skradli i rozszarpali, ten fakt jeszcze bardziej ich minusuje.
Niewygodna Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie @MaksMara w większości tylko pokradli i nie mówię tu o tych którzy faktycznie byli i są kimś :)) ślę uśmiech i życzę dobrej nocy :)
Rekomendowane odpowiedzi