Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 nie pędź tak człowieku - zwolnij potem usiądź na przydrożnym kamieniu by móc zobaczyć coś co przesłania codzienna gonitwa spójrz - opodal w zaroślach ptak buduje swoje gniazdko a obok kwiat swą barwą upiększa zieleń pomyśl czyż nie jest to piękne nie pędź tak człowieku - wyhamuj nie pozwól by ta szalona gonitwa kaleczyła swą prędkością obrazy w których nie ma miejsca na nudę 2
W.M.Gordon Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Waldemar - czyżbyś stracił kontrolę nad swoimi wierszami. To już tutaj dałeś.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - nie rozumie o co ci chodzi z tą kontrolą - ja tego wiersza oprócz tego nie widzę- oświeć mnie proszę. Pozd.
W.M.Gordon Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 A ja nie rozumiem twojej odpowiedzi, ten wiersz czytałem już kilka dni temu
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to gdzie on się podział - ja żadnego nie kasowałem. Pozd. Edytowane 5 Lipca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
karenka Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 warto tak pisać zważywszy na okoliczności dziś pędzącego świata-podoba mi się styl i cały przekaz,pozdrawiam:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za to że czytałaś oraz za podobanie się. Miłego ozdobionego uśmiechem dnia życzę
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Wiersz wzbudza refleksję :) pozdrawiam serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Anno - miło że zajrzałaś - dziękuje za to i za refleksje. Dużo miłego ci życzę
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, spośród pisanych przez Ciebie, ten nie wygląda źle, ale masz tendencję do obrazowania tego samego, w każdej strofce. Po tylu latach pisania tutaj, powinieneś spróbować unikać tego. Wyżej, małe uwagi, reszty nie ruszam... :) Pozdrawiam. ps. nie można od komputera odejść, bo zaraz mnie 'wywala'. Edytowane 11 Lipca 2018 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi