Maciek.J Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Coraz więcej poezji a coraz mniej poematów co radość dają dla duszy kto zimny kamień skruszy masz ten jeden świat i nie ma innych światów coraz więcej epitetów a coraz mniej tych cytatów w które chcesz się wczytać przecież już nie ma dobrych wróżek i skrzatów które uczynią życie znośnym masz ten jeden świat i nie ma innych światów coraz mniej odpowiedzi a coraz więcej wątpliwości tylko nie masz siły zapytać coraz mniej ciszy a tyle zgiełku i hałasu że szept staje się głośnym coraz więcej zegarów a coraz mniej czasu masz ten jeden świat i nie ma innych światów coraz mniej przyjaciół a tak dużo psubratów aby odmienić koleje losu nie stać ciebie na podbój innych planet tyle nienawiści a coraz mniej miłości nie odbieraj prawdzie głosu masz ten jeden świat i nie ma innych światów gdy zamienisz życie swoje w dom wariatów wypadniesz z niego jak na ostrym zakręcie a masz ten jeden świat i nie ma innych światów Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć, Maćku. Ciekawe, a były kiedykolwiek? Wiersz jest taką, jakby apostrofą? Nie rozumiem formy, choć treść ciekawa. Tez jakby trochę z piosenki, bo refren: Ja myślę, że jest wiele światów. Pozdrawiam. Smutny wiersz. Justyna.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witaj Macieju - byłem tu czytałem - coś tam mi się spodobało zwłaszcza o wróżkach i skrzatach - Pozd.
Maciek.J Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutny bo i powstał w smutnym dla mnie okresie mego życia pozdrawiam cię Maciek
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, Justyna.
Czarek Płatak Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Właśnie. Co raz mniej poematów. Daję serducho. Miewam podobne myśli. Pewnie dlatego mniej , że białasów mnogość. Pozdrawiam Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
Maciek.J Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Panowie -dziękuję za komentarze i odwiedziny
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 wszyscy jedziemy na tym samym wózku .. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto było przeczytać . pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi