ja_bolek Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) Bob, bobasy ładne ma. Aj, i pęd owa baba je. Edytowane 6 Maja 2018 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Macam jego, to gej Paca kot to Kacap. 1
ja_bolek Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) A krasnal panie i na plan sarka. Ela w cwale. Tolo: - Pamela w cwale ma polot. To Ingo gej Otto - jego gniot. Edytowane 12 Maja 2018 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 2
ja_bolek Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Laleczce pudla żal, dupeczce lal. A pudel AS, ananas : - Ale dupa! E! Jawa, Haiti! A Hawaje? Edytowane 13 Maja 2018 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) OH, OHIO - O I HO, HO! Podwójna oś symetrii. Przyłóżcie lustero do tekstu poziomo , i pionowo do podstawy tekstu. I taki pomysł: WOZOWI WIO - I MIMOZOM. Pozioma oś symetrii. Edytowane 13 Maja 2018 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Kleszcz "SELK". Selk* Lyme's out times self- help Einstein! * SELK >>> King Scorpion(Wikipedia) Nie wiem czy USA-man to strawi? 1
ja_bolek Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Orki magluj! Ulga mikro. Norki maca Paca mikron. Edytowane 15 Maja 2018 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Zakołatał ... OKAZ. Zakopane chce, na pokaz. 1
ja_bolek Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Akta generała Beja zajebała renegatka. 1
ja_bolek Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Ta kawalerka mała ? Mała makrela - wakat. 1
hehehehe Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozioma oś symetrii. Ten pomysł zasiał się samoistnie w głowie mej, wykiełkował i obrodził poniższym. ;) I NOS / SONI WON SNOM O, MOSZNO! / ONZ, SOWO O, HOSS, IWO! / O, MISS, OHO! OHM / WHO I MISS, SIWI IZO, MINI WOZI NO, MINOM / WON I WON! - pacyfistyczny :) IWONO, MI! W ONZ I MISS OS / SOS SIWIZNOM OHO, SZOSO I OSO Z SOHO I NOWINOM / WONI MONI Aby to odczytać w poziomej osi symetrii, należy stanąć na głowie. :D
hehehehe Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia WIO, I HOSS, IWO! / O, MISS OHIO IM INO, WIOSNO,MI / I WON! SOI MONI WINO O NIM Albo taka ciekawostka: O I WIO HO / OHO I WIO ---------------------------- O I MI OHO / OHO I MI O
hehehehe Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ma kupę noży? Żonę pukam I ma kupę nożyc? On w nocy żonę puka mi Ma kupon? Oż, żono, pukam! A popa kupa noży. Żona puka popa :D
hehehehe Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Madame, żona kupi bób. I puka nożem Adam Do kiecy żony mamy nożyce i kod
hehehehe Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nara, biesy łyse i ...baran
hehehehe Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ima Paca Kazia i za kacapami Ale cwał sław! Cela Edytowane 6 Stycznia przez hehehehe (wyświetl historię edycji)
hehehehe Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia A myto, kumo, dwa noże? Żona w domu koty ma
Rekomendowane odpowiedzi