bronmus45 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) ~ Okno przyrody malowane ludzkimi przemyśleniami. Możesz tu również spocząć jako gość zaproszony. ~ Różany ogród; gdzieniegdzie przycupnięte fiołki alpejskie. Kakofonia zapachów i kolorów zarazem. ~ Kumkaniem żabek dopełniony czar miejsca przy oczku wodnym. Spokój i cisza są tu wszechogarniającym tłem. ~ Ryby pluskają w stawisku ogrodu słonecznym pląsem. Woda w nim aż błyszczy od ich srebrzystych łusek. ~ Odgłosy ptaków dopełniają rajskiego poczucia piękna. Nie możesz być tu chwastem rzuconym przez przypadek. ... Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez musbron45 (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam - Podoba mi się - przemawia - poczułem wiosnę...jej powiew. Pozd.
bronmus45 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki - mnie natomiast podoba się bardzo zamieszczona powyżej melodia Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Melodia tez na miejscu... Pozd.
bronmus45 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - lecz chyba tylko dla osób po osiągnięciu pewnej granicy "PESELU"
Rekomendowane odpowiedzi