Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) on was zna a wy jego więc nie mówcie że to nic patrząc w inną stronę on was widuje a wy jego więc nie udawajcie jakby to był cień on się was nie wstydzi a wy mocno tak tylko czemu chyba nie dlatego że potrafi się dzielić skromnoscią uśmiechać do innych płakać razem z nimi nie wstydzić się że inny status życia ma ze nie musi kłaniać się w pas Edytowane 10 Marca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 ---> "tym co ma" w zestawieniu z "życia ma" nieco mnie denerwuje - fabuła bardzo fajna
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - nie pomyślałem aż tak daleko ale poprawiam i mam nadzieje że na dobre. Dzięki że byłeś. Pozd.
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - a Ty się nie gniewaj, że tak oficjalnie się wypowiedziałem. U mnie "co na sercu, to i na języku" - jestem starej daty Pozdrawiam.
Saint Germaine Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Czytając przyszła mi do głowy taka myśl: czy komuś podobało by się gdyby miliony śpiewały o nim leży w żłobie nagusieńki:-) Pozdr.
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 - osłom, cielakom i źrebakom zapewne tak - a komu jeszcze?
azk Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Waldemarze, lubię, kiedy się tak ciepło mówi o chrześcijańskim Bogu. Czuję się spadkobiercą właśnie tego nurtu myśli chrześcijańskiej, malującego Stwórcę jako istotę pełną miłości i dobra, bo ona uznaje wartość każdej jednostki ludzkiej. Lubię takiego właśnie Boga. I myślę, że ci, którzy wierzą na pradę nie wstydzą się swojej wiary. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ucieszył mnie twój komentarz Kocie - dziękuje. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi