Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) kto u władzy ten nie marzy ma wszystko wszędzie blisko lecz ja wolę swą niewole w której marze czasem płacze ale szczerze nie na papierze który gdy znudzi to się wyrzuci wole być sobą nie deptać nogą swojej racji na trudnej stacji Edytowane 8 Marca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
azk Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Jednym słowem, postanowiłeś być wolnym człowiekiem. Pozdrawiam :)
Saint Germaine Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Oni nie mają nic nie mają nawet własnych umysłów ( może kiedyś napiszę o kontroli ) są tylko kartami w grze jeszcze gorszych typów i lepiej być sobą ba to najważniejsze:-) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Kocie postanowiłem po tym wszystkim co zobaczyłem po którymś tam roku wolności. Zawiodłem się i to bardzo - więc wolę żyć po swojemu bez obłudy i kłamstw. Dzięki że czytałeś. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - coś tam mają bo myślą jak zdobyć władze - by się wszyscy nie obrazili dodam że chodzi mi o tę władze z wyższej pułki. Dzięki że byleś. Pozd.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Każdy ma jakieś tam marzenia ale tym u władzy się spełniają. Pozdrawiam:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no niby tak - ale jakim kosztem i czyim. - dziękuje ze byłeś. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi