Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) dzień piękniejszy czy noc zaćmienie czy tęcza babie lato a może mgły na łąkach i szczytach gór jeleń łoś czy las w którym żyją - róża mak a może ptak który rano budzi świat a może o miłość tu chodzi wiosna lato jesień czy zimowe nocne niebo po którym tańczy księżyc i miliardy gwiazd człowiek piękniejszy czy jego sny do których budząc się uśmiecha albo wyciera łzy Edytowane 6 Marca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Saint Germaine Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 To jest najpiękniejsze co nam w duszy gra:-) Kiedy słuchamy muzyki i przebiega nas dreszcz kiedy nie możemy od czegoś oderwać wzroku etc etc:-) Pozdrawiam
azk Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla każdego coś innego, jak inni jesteśmy, a ja miałbym lekki kłopot z wyborem na przedstawionej przez Ciebie liście, ale chyba wybrałbym miłość, bo wtedy pozostałe rzeczy pojawią się automatycznie. Pozdrawiam, Waldemarze. Pozdobasie 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - wszystko jest piękne tylko trzeba umieć na to spojrzeć to fakt. Dziękuje że zajrzałeś i coś zostawiłeś. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - podejrzewam że nie tylko ty masz z tym kłopot - ale za to że byłeś ślę uśmiech i pozdrowienia.
TakitamWpis Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Waldemar_Talar_Talar , bardzo ładny wiersz. Bardzo ładne również zimowe niebo, wysublimowane, skrzące milionem gwiazd w towarzystwie zacnego księżyca. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za miłe słowo - takie niebo jest też piękne. Pozd.
Oxyvia Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Miłość jest najpiękniejsza, jak napisał @kot szarobury - a wszystko to, co wymieniłeś, Waldemarze, mieści się w ramach miłości (do świata, życia, lasów, zwierząt, kwiatów... itd., itp. oraz oczywiście w miłości do najbliższych). 1
azk Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam kłopotu, Waldemarze, a tylko swój subiektywny punkt widzenia i równie subiektywny system wartości :) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Waldku, co naj... poddaję się, trudno jednoznacznie wybrać. Zależy jaki mamy dzień, co nam gra w tzw. duszy i można się nawet do wróbla uśmiechnąć... :) Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię takie klimaty i w moim przypadku czytając Twój wiersz poczułem się przeniesiony w czasie do lat dziecięcych, gdy bywałem na wsi podczas wakacji i jak Dyzio marzyciel, oczami dziecka obserwowałem ten świat. Pozdrowienia Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Wiesławie - fajnie że lubisz takie klimaty - cieszy mnie że wiersz przeniósł w minione. Dziękuje że byłeś. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - ja też się poddałem ponieważ wszystko o czym wspomniano zasługuje na te naj...naj.. zwłaszcza w danej chwili. Miło że zajrzałaś - dziękuje. Ciepełka i spokoju życzę
Rekomendowane odpowiedzi