Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) mówisz mi że ci wstyd bo jesteś tak niemodna koleżanki twoje wciąż w nowych sukniach w nowych spodniach mówisz że też tak chcesz mieć sukienki jak z żurnala kiedy w końcu masz to mieć gdy już będziesz całkiem stara a ja mówię mówię ci że na drobne się rozmieniasz to co w życiu ważne jest tego wcale nie doceniasz mówisz mi że ci żle nie masz tego czego chciałas że o szczęściu nie wiesz nic o uśmiechu zapomniałaś a ja w głowie ciągle mam ten dom nasz stary dom a przed domem stary dąb szumi w skwar w jesienny ziąb i niczego mi nie trzeba aż po kres wszystkich dni ale jeśli jeśli trzeba nową suknię kupię ci Edytowane 27 Lutego 2018 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Witaj ponownie - podoba mi się - nie szata się liczy tylko to co w sercu. Spokoju życzę
azk Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Cóż, uśmiecham się. Bardzo mi się podoba to Twoje rymowania. Nie znam zbyt wielu Twoich tekstów, q więc ten - tak jakbyś ustawiła się raptem innym bokiem. :) A może i modną bluzeczkę do tego? Może robić jako mini:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 bluzeczka a i owszem fajna, z motywem mojego ulubionego zwiarzątka - co do rymów to mam tez sporo wierszy rymowanych ale może teraz mniej ich wstawiam , to bardzo stary wiersz pozdrawiam Kredens 1
Saint Germaine Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Do każdego w końcu dotrze gość i wtedy będzie za późno na zmianę szaty wtedy zrozumie się jak trzeba było żyć.
azk Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kot, to zwierzak ludzi inteligentnych, ceniących wolność i niezależność, szanujących odrębne sposoby myślenia. :)
Marek_Bazyli Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Proste i ładne. Proste jest ładne. Dlaczego? Może dlatego, że prawdziwe.
Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak ja szanuję kredens
Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak prosta sukienka kredens pozdrawia
Stary_Kredens Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak , tak często bywa pozdrawiam kredens
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Wygląda na to, że napisałaś piosenkę o odwiecznym - "mieć czy być" Zostawiam serduszko :)
Rekomendowane odpowiedzi