Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy dobre wspomnienia tylko zaśmiecają cenną przestrzeńmiędzy prawdą a niedośnioną myślą... a niechże Ci się wymykają! przez dziurawe palce, ku chłodnym obrazom chwilowoniedoścignionego nieba ze szkła...
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A tak w ogóle to mnie tu daaaaawbo nie było,więc korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich,których nie "wywiewa" stąd tak, jak mnie
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zapraszam do komentowania tego tekstu.wasze milczenie boli bardziej niż najostrzejsza krytyka.chyba, że jest to zamierzone...?
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czuję tu totalny pesymizm,wiersz mi się podoba; trochę krótko,ale wolę niedopowiadać niż przegadać-piotr
Bleblin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Twój avatar jest tak okropny, że pomijam zwykle, to, co piszesz.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy dobre wspomnienia tylko zaśmiecają cenną przestrzeńmiędzy prawdą a niedośnioną myślą... jak dobre wspomnienia..mogą zaśmiecać..cokolwiek???................na avatar spojrzałam...po uwadze Doriny..istonie..nie jest zbyt dekoracyjny...ale chyba nie miał..być..prawda pozdrawiam.....Mirka(czy można cię jakoś spieszczać??...chodzi mi o imię....
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorina Gallak @ Aug 27 2003, 08:44 PM) Twój avatar jest tak okropny, że pomijam zwykle, to, co piszesz. Dorina Gallak1. co ma avatar to tekstu???2. nie będę Ci tłumaczyć kim jest osoba (elf) na obrazku, poczytaj trochę fantasy, (może R.A. Salvatore...)3. nie no! rozwalił mnie Twój komentarz, aż mnie zwyczajnie zatkało z tym się nawet dyskutować nie da (hmmm, "okropny"?, a słyszałeś... eee nie ważne, widać ani ja nie mam argumentów ani tym bardziej Ty)Dotyk1. jeśli przyjąć, że wspomnienia (tym bardziej te dobre) są zniekształceniem rzeczywistej prawdy, kiepską kopią prawdziwego życia.jeśli zasłaniają cenne teraźniejsze chwile, jeśli okłamują...mnie te mgliste iluzje nie pozwalają iść do przodu i ,w miarę obiektywnie, oceniać pewne sytuacje, zdarzenia, ludzi...skoro wiążą mnie z kłamliwą, zniekształconą afektem przeszłością to niechże się wreszcie wymkną!!!o tym pisałem. o to walczyłem. o tym ten tekst był.2. spieszczenie? hmm. Moje imię to Sareimheinn i nie słyszałem kiedykolwiek o jakimś zdrobieniu. Ale jak coś wymyślisz to daj znać Jestem ciekawy.Pozdrawiam SerdecznieS.N.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 napisałam sobie twoje imię i nazwisko..na kartce.. i coś mi się wydaję..że szybciej z tych liter ułożę wiersz..niż wymyślę zdrobnienie..twego imienia:)pozdrawiam:)..Mirka
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dotykhihi, domyślam się, że pewnie nie wiesz jak to "cholerstwo" przeczytać...
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 osobiście mnie się podobało... nawet bardzo... i nie rozumiem dlaczego macie jakieś ale do avataru. może on ma swoją symbolikę? a może On jest jakoś związany z tym elfem (?) pozdrawiam
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dotyki jak idzie tworzenie dla mnie zdr.?S.N.
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm może ja coś zaproponuje. Twoje imię wygląda mi na troche... niemieckie... piszę się Sareimheinn ale yć może) czyta się Saraimain. więc może Saraimainuś?=)
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (madleen chomka @ Aug 28 2003, 10:38 AM) hmm może ja coś zaproponuje. Twoje imię wygląda mi na troche... niemieckie... piszę się Sareimheinn ale yć może) czyta się Saraimain. więc może Saraimainuś?=) madleen chomkablisko! moje imię wymawia się SAREMEN, z akcentem na ostatnią sylabę.chociaż niektórzy mówią też ZAREJMEN, ale nie przepadam...pozdrawiam serdecznie obie Panie Dotyk i Madleen S.N.
madleen chomka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oh przepraszam! naprawde przepraszam za pomylke... =) mam nadzieje ze mi wybaczysz =)pozdrawiam równie serdecznie
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz ma wiele dobrych fragmentów, ale ta forma ich nie łączy, wręcz przeciwnie, takie łamanie wersów bardzo utrudnia czytanie, niepotrzebnie.... bo ogólnie myśl jest piękna...pozdrawiam
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 btw. zamiast komentowania mojego tekstu pojawiły się spekulacje na temat zdrobnień mojego imienia hihi Dziękuję więc Agnieszce_Gruszko, że zawróciła rozważania na właściwą drogę.a co do połamanej formy - dla mnie postrzeganie świata jest jakby połamane i porozrywane przez mrugnięcia powiekami... każdy wers zaś to chwilowa myśl i wbrew pozorom może istnieć oderwana, bez kontekstu.Mam pytanie: czuję, zgrzyt w sformułowaniu "TYLKO zaśmiecają...", ale nie wiem czym by tu to słowo zastąpić aby sens pozostał ten sam...?Proszę o rady i sugestie S.N.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zrdobnienie..Moze poprostu "Sare" - krotko i latwo..Latwiej bedzie pisac komentarze urzywajac skrotu..I jeszcze cos SARE..Jestes bardzo bezposredni..To lubie..Prosto z mostu:)Pozdrawiam
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 1. ok, możecie mi drogie Panie mówić SARE. (mam nadzieję, że nikomu się nie skojarzę z sarenką do odstrzału )--> Dorma2. ta bezpośredniość... to o moich tekstach (nazywanych przez niektórych wierszami) czy o komentarzach?3. kochani, pomóżcie pozbyć się tego natrętnie brzydkiego "TYLKO" !!pozdrawiam gorącoSare
Amelia Brzozowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Sare :-)Masz we mnie bratnią duszę, jeśli chodzi o tematykę fantasy, a co do "tylko" to może "jedynie", "zaledwie" i jeszcze pomyślę :-)Pozdrawiam SerdecznieA.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Amelia Brzozowska"Jedynie" brzmi już faktycznie lepiej. Dzięki.Ale jak spojrzałem na Twoją sygnaturę... hihi Ja tego słowa tak dobrze nie wykorzystałem i dlatego zgrzyta... cóż.
Rekomendowane odpowiedzi