Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) jego życiorys jest prosty uwielbia być wolnym tęczowe niebo i gwiazdy kocha kochać innych uśmiechać się i płakać patrzeć prosto w oczy nie ukrywać swoich wad zawsze być tylko sobą jak się uda nie zawracać lubi niedziele poważne święta - boli go gdy innych boli - uwielbia góry lasy nie lubi mówić o śmierci brzydzi się pedofilizmem cieszy beztroską dzieci uwielbia domowe zacisze swoją ławkę pod wierzbą gdzie mierzy się z poezją taki w skrócie jego życiorys prosty i zrozumiały który oddycha szczerością Edytowane 15 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Deonix_ Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabrakło "ą"; Poniekąd blisko mi do Peela, ale nie całkiem ;) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to cieszy mnie ta bliskość - miło że byłaś. Miłego ci życzę
azk Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby autoportret, Waldemarze? Gdzieś mi wpadł wczoraj w oko Twój wpis o kawce i wierzbie. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafiony zatopiony - taki właśnie jestem jak to mówią swój chłop. Miło że czytałeś. Pozd.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Fajny autoportret i tak trzymaj Waldemarze. Z pozdrowieniem:)
a.z.i_xxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autoportret Kto na tym poetalu jest Psychologiem psychologiem systmu?
a.z.i_xxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Witaj Waldemar Mozna walczyc na piachy Mozna walczyc na Kopy TZ lockingi Czy nie mozna byc wtulonym w milosc do istoty ktora pragnie by byla w tym co nie rozumiemy. Edytowane 15 Lutego 2018 przez a.z.i_xxx (wyświetl historię edycji)
a.z.i_xxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) znow do twego wiersza no coz co to za poeta ktory jest poprostu zbiera serduszka Dalej szukaj Szukanie jest kwintesencja poznania naszego istnienia na padole ktory stworca stwozyl i obserwoje nas jak rybki w akwarium. Zdrowia zycze Edytowane 15 Lutego 2018 przez a.z.i_xxx (wyświetl historię edycji)
a.z.i_xxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Co tam (ą) Masz piecze i musisz tak trwac nad jezyka Polskiego formą Prosze tak twardo musisz stac lecz spojz zaczyna sie zmieniac nie wiem czy pozytywnie nie wiem czy negatywnie najwazniejsze ze trwasz i za to Cie kochoam Pomysl ile jezykow ginie kto to robi a jezyk niesie od gowna po piekna kolture jak boko zatracenie nawet z jebanej Dzungli jezyka osobliwosci duszy czasami go uslyszymy ostatni raz jaka pokora dla stwozyciela jaka zenada dla tyranow Zdrowia zycz:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bolesławie - postaram się. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za zainteresowanie - miło że byłeś. Pozd. .
Oxyvia Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Ładny wiersz o sobie. Wszystko mi się podoba oprócz tego: " jak się uda to nie kłamać" - jak się uda? Zawsze się udaje, to tylko zależy od człowieka, czy woli prawdę, czy kłamstwo w danej chwili. Wcześniej napisałeś tak: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No więc: zawsze być tylko sobą czy wyłącznie wtedy, kiedy "się uda", czyli kiedy jest wygodnie i bezpiecznie? :))) Ale wiersz naprawdę ładny i lubię Cię w tym wierszu (zresztą nie tylko w nim). :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - bałem się że ktoś to wyłapie - ale chciałem by to mocno zabrzmiało by czytelnik się nad tym zastanowił. I jak widzę chyba mi się udało - dziękuje za tak miłe słowo w komentarzu. Życzę spokojnego jasnego dnia 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko to mi nie pasuje ;) Poza tym mogę śmiało powiedzieć, że z takim PL-em jest mi po drodze. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - no to zmieniam - ciekawy jestem reakcji. Bożenko dawno cię nie widziałem tym jeszcze bardziej mi miło że czytałaś. Słońca i zdrówka życzę Edytowane 15 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi