bajaga1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Byłam ci kochanką? Muzą, utrapieniem? Byłam promieniem słońca…Czy cieniem? A może zadrą Co w serce się wbiła, Byłam chwilą – Która się nie skończyła. Jestem tu, tak blisko – Choć daleko. Jesteś , Przytulić chcesz mnie. Wciąż nie wiem, Na co czekam. Nie umiem odejść , Chociaż tego chcę. 2010r. 1
bajaga1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) :-))) Zaniemówiłam - ale to minie gdzie mnie do niej biednej dziewczynie . Co prawda czasem zbyt wysoko nogę podniosę gdy podskakując piruety wywijam, czasem poetę o wiersz poproszę… Telimenę zaś Pan Adam urodą i wdziękiem obdarzył ...Nie śmiej się zatem komentatorze z mojej " zauroczonej" bohaterki . Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 7 Lutego 2018 przez bajaga1 (wyświetl historię edycji)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Wiersz jakby z nutką żalu nostalgii, kłębiące się myśli jakby stały na rozdrożu, najlepiej słuchać podszeptu serca.
bajaga1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Dziękuję za pochylenie się nad wierszem .Miłej nocy i pięknych snów życzę :-))
bajaga1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następny wiersz - nosił tytul"skłamałam", bo życie bywa podłe ,a serce cóż ono biedne może ..Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Kocham cię i nienawidzę - znane miłosne dylematy. :) Fajny wiersz, tylko trochę jest w nim sztuczności - w jego języku. Popracowałabym nad naturalnością tego komunikatu.
bajaga1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 9 Lutego 2018 przez bajaga1 (wyświetl historię edycji)
bajaga1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Oxyvio Może inaczej- ja bym powiedziała jednym zdaniem- kochanie odchodzę czy umiesz mnie zatrzymać? Czasem mam problem z maszyną biesi się.
Oxyvia Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawie na jedno wychodzi. :))) Serdeczności.
Rekomendowane odpowiedzi