Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) czy kochanie to miłość jeżeli tak to czemu nie daje się uczesać czemu nie zawsze umie pogłaskać lub przytulić czemu nie uczy ufać dlaczego nie jest szczera czemu za cień się kryje czemu smuci ją tęcza tak tak moi drodzy ten wiersz jest o miłości którą ktoś podgląda zza krzaka Edytowane 4 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) zza krzaka kojarzy mi się zupełnie coś innego, ale jak to jasiowi - wszystko kojarzy się podobnie, a w tym wypadku to już całkiem, wybacz Waldemarze, połowicznie. ;) Pozdrawiam Edytowane 4 Lutego 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
egzegeta Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, że zza krzaka, albo za krzakiem :)
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 W tytule zmieniłabym ; za krzakiem :) zza krzaka może może ktoś wglądać ;) PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo coś ;)))
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakże , w połowie lub w całości :)))
jan_komułzykant Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już może lepiej "w krzakach" - lepiej współgra z tekstem. tak jak w firmie KRZAK, również i tu bylejakość niszczy zamiast budować.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że byłaś - dziękuję za ten prawdziwy uśmiech. Wszystkiego naj...życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie gdzieś uciekło - dziękuje że czytałeś. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak tak wyszło - wybacz - a za czytanie wielki uśmiech. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam super serdecznie - dawno cię nie słyszałem - poprawiłem i już po bólu - dziękuje że czytałaś. udanego pełnego uśmiechu popołudnia ci życzę
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Miłość ulega gdy jest grzecznie, tulić do serca ją też trzeba, kiedy dbasz o nią, jest bajecznie, przychyli nawet rąbek nieba. Niestety miłość ma swoje chimery. Pozdrawiam Waldemarze:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ma ma to prawda nie fałsz - dzięki że byłeś. Udanego tygodnia życzę
Oxyvia Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Waldku, to jest tak, jak w ogóle z życiem: gdyby miłość była zawsze dobra, łagodna, bez burz, bez bólu, bez walki o nią, o jej zachowanie, bez czułych przeprosin i powrotów - to byśmy w ogóle nie wiedzieli, że ona istnieje. :) Im silniej to wszystko przeżywamy, im silniej walczymy o miłość, tym mocniej odczuwamy, jaka jest wspaniała i niezbędna do życia. Miłego poniedziałku.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze gdy cię widzę pod wierszem czuje ciepełko bo wiem że komentarz twój jest oparty na szczerości - dziękuje serdecznie. Jak to ja - życzę łagodnego dnia
Oxyvia Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi bardzo, Waldku. I ja życzę ciepłego, dobrego dnia, nawet jeśli mroźny. :-)
Rekomendowane odpowiedzi