Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 A gdybym ja tak mnichem został i medytując siedział w celi, och nie wiem czy bym temu sprostał i może by mnie diabli wzięli. 4
Maria_M Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 A gdybym urodziła się królewną w piękne suknie bym się stroiła i królewicza obok miała, dopóki zbytnio bym nie utyła. 3
Bolesław_Pączyński Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to królewicz ma koronę w królestwie rządy by sprawował i żeby mieć przy sobie żonę, lektyką by ja transportował. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji) 3
Maria_M Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Transport królewna rożny miewa, karocą może jechać wzniosłą, w lektyce zaraz zacznie ziewać, a gdy przytyje nie uniosą. 3
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie że lepiej wsiąść w karocę bo jest na osi i ma koła przeto królewnę i łakocie konik pociągnąć pewnie zdoła. 2
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dosyć już z tym transportem panny, zajrzyjmy lepiej co ma w skarbonie, kolczyki, perły, drogie brylanty, może tak dumnie zasiąść na tronie.
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) A gdy już rządy zacznie pełnić, to z medytacją i z koroną, przemyśli plany swe na przyszłość, czy królewicza zostać żoną? Bo jeszcze bardzo nie utyta, a królewicz nie taki piękny, więc się prostego chłopca spyta, czy nie chciałby królewny ręki? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 1
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ach te królewny, tylko kasa mają się z nimi więc królowie i nawet tu w ówczesnych czasach tylko dobrobyt mają w głowie. 1
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, nie do końca Bolesławie o kasę tylko tutaj chodzi, ważne by ładny, zdrowy, zgrabny i królewience mógł dogodzić. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 1
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Spełniać marzenia, jej zachcianki i cały czas ją adorować być ideałem swej wybranki, ciężko takiego upolować. 1
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, ciężko, ciężko dzisiaj znaleźć, takiego co by robił wszystko, dlatego mówię: drogie panie, najlepszy prosty jest chłopisko. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niby prostego chce wacpanna lista wymogów przy tym długa niestety życie to nie bajka więc powiem krótko to sie nie uda 2
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czemuż by się nie miało udać? Prosty chłopisko spod kierata wszystko co zechcę będzie robił, przez długie, wspólne nasze lata. Nie to, co królewicz bogaty, młody, choć mu z urodą nie na przedzie, kapryśny, swarny z muchami w nosie, przykręci śrubę swojej lebiedzie. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prosty chłop w kierat nie da rady (Fajny ci wyszedl oksymoron) On przecież ma za duże łapy I do przemocy pewien polot Z nim możesz wieść szczęśliwe życie Przez długie wspólne wasze lata Lecz nie dziw się ze klepnie w tylek I czasem zginie mu wyplata 1
Maria_M Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak wchodzisz w przemoc, kończę na tym! Bo właśnie takie mam życzenie, chłopa z keratu ni królewicza na swego kota nie zamienię. ::))))))))))) 2
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo prosty chłop ma dobre serce uległy wszystkim jest niestety i też czasami jest w rozterce gdy inne kuszą go kobiety. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji) 2
Rekomendowane odpowiedzi