bajaga1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Czarna noc, cisza. I tylko zegar naśmiewa się ze mnie, Tik-tak, tik-tak minęło życie. W pamięci masz zwiędły kwiat, Pereł sznur i opuchnięte oczy o świcie. W labiryncie bezsensu Szukałam snu jak ukojenia. Lecz za zakrętem, Zawsze były niespełnione marzenia. Szukałam muzyki Co mi w duszy grała. Szukałam nut śmiechu, akordu radości, Lecz nocy zabrakło. Ranek znów zagościł. 2015 r. 3
bajaga1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę
Maria_M Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak dla siebie zmieniłam, bez sugestii. Bardzo ładny wiersz. ::)))
bajaga1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję MaksMaro
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witaj - tak to działa że będziemy szukać do końca tej wymarzonej przystani - dobry wiersz. Pomyślności życzę
bajaga1 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Waldemarze dziękuję. Wzajemnie pięknego dnia życzę
Bolesław_Pączyński Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Podoba mi się ładny wiersz.Te nocne rozmyślania każdy z nas to ma. pozdrawiam:))
bajaga1 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko wtedy mam czas ... Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi