teraa Opublikowano 31 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 trzymam ducha w swojej tchawicy i podarte zdjęcie rozsypane w słowach podwójne strzyżenie i rozpięta głowa ciepło trzymana w egoistycznym zatrzasku trauma i choroba to tradycja nawet myśli, które słodko mdleją każdy wampir czuje się rozdygotany więc pieprzcie mnie jeśli jestem w błędziew związku z naruszeniem pkt 5f oraz 5i oraz na podstawie pkt 6f regulaminu serwisu dokonano modyfikacji tytułu wiersza. Prosimy o niezamieszczanie znaków graficznych (w tym przypadku kropek) nie mających związku z tematem i treścią utworu. [u]M O D E R A T O R[/u]
Agnes Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 bardzo mi się podoba...:) jakoś taki krotki i zgrabny, zupełnie inny niż poprzednie, strasznie podoba mi się "podarte zdjęcie rozsypane w słowach". teraz to na tyle... pozdr. Agnes
Roman Bezet Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Radzę przeanalizować znaczenia słówek (trauma i choroba), bo trop jest ciekawy. Wyczuwam ty elementy kiczu, ale nie wyczuwam ironii - czy błędnie? Jak przy poprzednim - sporo liryki. Zrób coś z tego. pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi