Maria_M Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Tak już jest, że świat piękny a ludzie pokręceni na różne strony dosłownie biegunami i południkami pokręcone ich zawiłe neurony złaknieni coraz to nowych doznań uczuć emocji głodni albo wycofani skarżący się na los a wokoło wszystko kwitnie Ziemia spacerując zielonością bucha błękitem wód umyka przed oczami Słońca a ono patrzy i patrzy i podziwia zakręconych biegunami ludzi co by się nie stało planeta płynie ku księżycowi, jasności i uczucia są jeszcze prawdziwe a miłość z nich najpiękniejsza. 6 grudnia, 2018r. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 4
azk Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ku słońcu, tak, ale i ku ksiżycowi. Piękne credo. Pozdrawiam :) Edytowane 6 Stycznia 2018 przez kot szarobury (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za poprawkę. I za serduszko :))
Oxyvia Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ładny wiersz. Wyraz radości życia i zachwytu dla świata. Za mało się o tym pisze. 1
Maria_M Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxyvio. Tak, właśnie ta Ziemia spacerując zielonością bucha to Twoja Zielona ulica. Prawda, że piękne obie. :))
Oxyvia Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Nie miałam pojęcia, że mój wierszyk zainspirował Cię do napisania Twojego! No to bardzo mi miło! :) A tutaj kilka fotek mojej ulicy Zielonej zimą: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Oxyvia (wyświetl historię edycji) 1
Bolesław_Pączyński Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ładny barwny wiersz, nie wszyscy dostrzegają piękno otaczającej nas natury a może widzą to inaczej. Z pozdrowieniem:))
Maria_M Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bolesławie za docenienie walorów wiersza i serduszko. :)))
Maciek.J Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 daję serduszko za ten wiersz i zmykam ;-))
Maria_M Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macieju, dziękuję za serduszko, bardzo mi miło, że byłeś. :)))
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Ale, ale, podobno istnieją neurony lustrzane , one są dopiero pokręcone.
Rekomendowane odpowiedzi