befana_di_campi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Na ugaszenie kaca sfermentowany sok z czerwonych buraków Podobny smak miewa tęsknota kiedy boli wirtualna trzustka - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Serce dawno zezłomowane 2
befana_di_campi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)
befana_di_campi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutne? Rzekłabym, iż normalne ;)
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Befano, Kace mogą być różne, nie tylko po alkoholu. Po uzmysłowieniu sobie tego, co czasami robimy - też bywają kace. "Podobny smak miewa tęsknota" W tych słowach prawda. Pozdrawiam J. A. 1
befana_di_campi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justysia wróciła :) A tak się o Nią martwiłam :) Bardzo serdecznie :)))
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Befano, miło mi. Witaj. Przetrwałam. Pozdrowionka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
a.z.i_xxx Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 KAC:) czlek pije dwa dni pierwszy dzien pije cos zalewa drugi dzien popil cos przemysliwa Ja znam doktryne mojego przyjaciela mozna pic rok, dwa ale nie jeden dzien Wszystkich pozdrawia fachowiec od kacy:)
ja_bolek Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co powiesz na klina?
Fred Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mieliśmy Ka Ce i Olina teraz mamy kac i klina! 1
befana_di_campi Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)
Rekomendowane odpowiedzi