Leszek Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 bezradność wsiadła do autobusu spojrzeniom niemo szepnęła przepraszam wydźwięk odmowy boleśnie ukłuł naturę znikąd z innego świata myśli tych pojawiły się tysiące setki rozwiązań banalnej sprawy wstała podeszła nieznany wątek stał się wytrychem i więcej znaczył niż sama wartość nie miała znaczenia padło dziękuję głos potem oniemiał walczę z patosu uwzniośleniem choć tym najprościej gest nacechować stopniuję ciemno ciemniej najciemniej do pustki mroku jak światło dodać 6
AnDante Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) To nie jest łatwy wierszyk, jedno czytanie nie wystarcza, ale typowo "leszkowy". Swoją opinię wyraziłem serduszkiem. Pozdrawiam :) AD Edytowane 30 Listopada 2017 przez JADer (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Byłam, czytałam, polubiłam. Pozdrawiam :) Edytowane 30 Listopada 2017 przez Bożena Tatara - Paszko (wyświetl historię edycji)
Oxyvia Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 No tak, sytuacja liryczna jest jasna. I bardzo częsta w środkach komunikacji miejskiej. :) Oryginalnie to opisałeś.
Leszek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za "leszkowy" i za polubienie Andrzeju. :)
Leszek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ważne, że byłaś i czytałaś, a jeśli do tego, że się spodobał, to bardziej niż miłe. :) Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Leszek (wyświetl historię edycji)
Leszek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że doceniłaś. :)
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że wiersz zrozumiały i mogłam go docenić. :)
Rekomendowane odpowiedzi