Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) czy można kochać bez łóżka rozbierania intymnych miejsc dotykania można czy nie oto pytanie które ciekawe odpowiedzi czy jest to możliwe czy nie pomyślicie stary a głupi dobrze wie co to kochanie a jednak o nie pyta tak moi drodzy ja wiem ale jeszcze raz zapytam czy potrzebny parawan Edytowane 27 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś w najgorszym wydaniu w.....ny, bez taktu. Panowie nie słyszeliście o miłości platonicznej? Czyli da się.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można, jak najbardziej. Ludwiki robili to wszędzie, do tego z krynolinami, odrutowaniem i wszami włącznie. sie nie da sie - technicznie niewykonalne, platonicznie bez sensu. Pozdrowienia 2
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że nie jesteś zwolennikiem miłość platonicznej, ale jakbyś nie zadziałał- to można, nawet bez sensu, wtedy trzeba użyć wyobraźni. pozdrawiam wesoło
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, wyobraźnia wystarczała tak do 15-18 stki, potem staje się męcząca i niezdrowa, dla tak młodego Wertera. :) Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście. Nie możesz prowadzić niezdrowego trybu życia i tak już krzywo chodzisz. :) ps. Jestem pewna, że przyjmujesz ten dialog z dystansem.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 O przepraszam, wcale nie krzywo, tylko z dystansem do twardych powierzchni. :->
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Podoba mi się ten chód i stwierdzenie " chodzę bez uwięzi"
ja_bolek Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Adam i Ewa uprawiali miłość chyba na stojąco?
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt, nie było łóżka, tylko trawka, i ciuszków też nie mieli :) Edytowane 27 Listopada 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Ale Waldek inne zadaje pytanie - o parawan.
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mieli nogi, co stali i ręce co się dotykali, w takim razie stwierdzenie: kochanie bez łóżka i rozbierania, nie ma sensu dalszego dociekania. Edytowane 27 Listopada 2017 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najważniejszy jest kandelabr, no bo jak - po ciemaku? A parawaning to nad morzem.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko można tylko po co. Jestem analogowy i nie przepadam za kawą bezkofeinową, piwem bezalkoholowym i miłością bez... Chociaż miłość platoniczna może być twórcza. pozdrawiam 2
Maria_M Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podzielam Twoje zdanie ale lepsze to niż nic, tzw. zastępnik
marysia wieczorek Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Panie Waldemarze. W moim odczuciu to jest słaby tekst. Niepotrzebne inwersje w pierwszej strofie a zwracanie się do czytelników w drugiej osobie (czyli też jak mniemam do mnie) budzi we mnie wrażenie, że autor myśli na papierze, nie jest pewny, jakby zawczasu bronił się przed krytyką. Zwrot "moi drodzy" kojarzy mi się z dziadkiem snującym wnukom opowieści przy kominku. Nie traktuję tego poważnie, jako wiersza z krwi i kości, ale bardziej jako taką wątpliwość z morałem. Podoba mi się ostatni wers i jego bym zostawił a w zasadzie wokół niego zbudował nowy wiersz. Pozdrawiam życząc spokojnej nocy. Marysia Wieczorek
beta_b Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za parawanem bez łóżka i rozbierania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Piękne, tango mi long gra, ale jak on te kalesony ściągnął, przez głowę? Wszak spodnie na swoim miejscu. :-o 1
beta_b Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jej pończochy, nosi je chyba na cebulę ;D
Rekomendowane odpowiedzi