Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius - @Leszczym - dziękuje - 
    • W życiu sporo decyzji podjąłem złych,  Nie wszystkie takie były,  Z jednego dumny jestem bardzo, Nawet, gdyby wszystko miało się potoczyć inaczej, Dalej bym zrobił tak samo, Zamiast wybrać życie pełne ekscytacji, To wybrałbym poezję...   Wiele jej zawdzięczam,  Odkryłem ukryty swój potencjał, Emocje wszelkie dałem radę wyrazić,  Na kartce spisać, tłumom przeczytać, Zachwyt wielu wzbudzić, I te wszelkie sukcesy, Zawdzięczam poezji...   Pióro z rana idzie w ruch, Tańcząc na papierze wesoło,  Miliony w głowie pomysłów,  Znajdują swe ujście,  Ręka sprawna się nie męczy,  I tak godziny przy stole szybko mijają,  Pisząc jak i tworząc, Poezję...   Od długich lat mi towarzyszy, Ona mnie rozumie jak nikt inny, Dzieło jest to rozumne i idealne, Jak i każde z resztą inne, Lecz ja dalej pozostanę przy swoim, Aż do śmierci niechybnej, Przy mej ukochanej poezji...    
    • @Nata_Kruk Z ironią i przekąsem traktuję moje spostrzeżenia o tym jak narzędzie stopniowo przejmuje rolę władczą wobec człowieka ze wszystkimi tego konsekwencjami. Również tymi jeszcze nie nazwanymi. Następuję ogromna, cicha rewolucją kulturowa i cywilizacyjna, a to niby niewinne może rezonować poważnymi zjawiskami. Z ubezwłasnowolnieniem człowieka jako takiego w końcu. Dzięki za krytyczne spojrzenie:) 
    • @Marek.zak1 @Berenika97 @Berenika97 @piąteprzezdziesiąte @jan_komułzykant @Nata_Kruk Dziękuję uprzejmie za serduszka i bardzo pochlebne komentarze. Pozdrawiam Was i wszystkich czytelników.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

K.
    • @Dekaos Dondi  a potem ktoś głowę kata zetnie  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...