Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) unikam tego co psuje oraz niepewnego unikam kłamstwa fałszywych łez staram się zderzać z prawdą uśmiechem szczerym poglądem na to co mnie otacza trudno taki jestem i taki pragnę być nie pozwolę nikomu tego faktu psuć wiem ktoś zarzuci mi że nie z tego pieca chleb jem - ale cóż on mi smakuje Edytowane 15 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Waldku jak Ci chleb smakuje to pewnie jest od Cześka piekarza. smacznego i pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 zawsze staramy się wybrać najsmaczniejszy chleb a piec ... czy żeby jeść dobry chleb to trzeba kupić piec? Pozdrawiam
AnDante Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasy teraz takie, że jeśli niewłaściwy piec, to nawet najlepszy chleb z niego nie smakuje, bo teraz to nie chleb, ale piec jest najważniejszy ;( :) AD
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawe to co napisałaś. T
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe to co napisałaś - zastanawiam się tylko czy fakt to czy żart. Za czytanie dziękuje. Spokoju życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za słowo Andrzeju. pozd. Witam i dziękuje że byłeś - a z tym chlebem różnie bywa Jacku. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że zaglądasz - dzięki - troszkę racji widzę. pozd. Edytowane 15 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak trzymaj nie zmieniaj swych zasad. Z pozdrowieniem:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - staram się Bolesławie - dziękuje za odwiedziny.. Udanego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi