Ema Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Radośc zmącona nie wiedzieć czemuMiłości spełnienia szukam w uniesieniuKażde spotkanie poszukiwaniem CiebieMinuty spędzone na odnajdowaniu siebieDążenie do szczęścia mija się z celemJesteś przy mnie chodź wiem że tak nie jestNIe dane mi będzie poznać Ciebie jak bym chciałaBo wiem że nie chcesz bym Cię kochałaBo każdy z nas chodź szuka spełnieniaSzuka go w chwili zaspokojenia A jakiego ?Ty dobrze wiesz mój drogi kolego:)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Prosty, troche doslowny ( i kto to mowi ) wierszyk, wrecz banalny z lekka.Ale coz - ladna tematyka, lecz pozbylabym sie dwoch ostatnich wersow, wszystko psuja.duzy + za rymyPozdrawiam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ode mnie minus za rymy,bo mimo iż ja kiedyś napisałem kilka rymowanek,i mimo iż mi się taka forma podoba,to jednak:(...)ciebie - siebie(...)chciała - kochała(...)są bardzo popularnesprawia więc to, że wiersz jest kojelnym wierszem...treść prosta, bo pospolina, wręcz opisowaale przyjemnie się czyta, jednak jesli chcesz, by wiersz ktoś zapamiętał, to napisz coś głębszego, wiem że to Ci się uda.bo jeśli rymowankę napisałaś, to i inne formy wyjdą kiedyś same.Nie jestem rasowym poetą, powiem, że jak dotąd utkwiło mi w pamięci kilka wierszy - żaden rymowany...to jeszcze wspomnę o moim ulubionym klimacie,pisz tak, by przekazać uczucia, konkretny obrazek, który na chwile zawładnie umysłem odbiorcy,(nie staraj zaś się zdać relacji z tego to czujesz, bo to kiepsko wychodzi)Niom, to się namądrzyłem,Rada najważniejsza - zamapiętaj 10% z tego co napisałem Pozdrawiam,Kai FistP.S.To jest tylko moja opinia, może być niesłuszna, więc...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kai...Ale rymowanki wlasnie maja rymy czestochowskie i sa proste i latwe do przeczytania...Wymaganie w rymowance glebszych rymow jest troche bez sensuPozdrawiam
Ema Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja lubię prostotę. NIe wszystko musi podobać się wszystkim , tak już jest w życiu. Dziekuję za szczerość i za opinie . Kto wie może niebawem uda napisac mi się coś bardziej głębszego i nie koniecznie rymowanki , chodź je bardzo lubię. POzdrawiam Ema
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorma @ Aug 25 2003, 11:29 AM) Kai...Ale rymowanki wlasnie maja rymy czestochowskie i sa proste i latwe do przeczytania...Wymaganie w rymowance glebszych rymow jest troche bez sensu niom, pewnie zamotałemmiałem na mysli coś dalej niż rymowanki - i tam ta głębia
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Ema @ Aug 25 2003, 11:33 AM) Ja lubię prostotę. NIe wszystko musi podobać się wszystkim , tak już jest w życiu. Dziekuję za szczerość i za opinie . Kto wie może niebawem uda napisac mi się coś bardziej głębszego i nie koniecznie rymowanki , chodź je bardzo lubię. ja lubię też rymowanki,ale na setną z kolei może zabraknąć pomysłya zresztą, sama odkryjesz, że czasem warto napisać coś głebszegopozdrawiam,Kai Fist
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ema, niestety, takie rymy powodują, że momentalnie męczę się czytaniem, czekam końca i nie interesuje mnie nawet temat. Wybacz. Ale inni się zachwycają, to dobrze. Mogę się tylko do Ciebie uśmiechnąć.
Rekomendowane odpowiedzi