Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) do tęczy się przytulić z wiatrem porozmawiać namalować zapach kwiatów księżyc do kieszeni schować bociana złapać za nogi przestworzami poszybować podziwiać wielkość małą która na ziemi ogromna tego tylko jeszcze pragnę nic a nic więcej - reszta jest spełniona podobnie jak całe moje życie Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Deonix_ Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dopóki się marzy, dopóty się żyje. Podoba mi się zwłaszcza malowanie zapachu kwiatów i chowanie księżyca do kieszeni :) Ale w ostatnim wersie, jakkolwiek inwersje mnie nie drażnią, tak tu bym przestawiła: jak całe moje życie. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miło że coś się spodobało - dziękuje za czytanie - faktycznie zakończenie po twojemu brzmi lepiej. Radosnego popołudnia życzę
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poetycka enuncjacja, tkliwe, żarliwe i ironiczno-sentymentalne. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dariusz Sokołowski - witam - wielkie dzięki za tak wielkie słowa. Mam nadzieje że nie nudziłem . pozd.
Justyna Adamczewska Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Księżyc zawinięty w sreberko kieszeń wypycha zapachem nocy kwiatki dopięły swego - są wspomnieniem piękna.
Rekomendowane odpowiedzi