bronmus45 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) . Do melodii "Białe róże - Rozkwitały pąki białych róż" # W rękach ludzi kwiaty białych róż, obok sekta wznieca znowu kurz, idą z krzyżem, a na czele on, przewodzący stadu rozwrzeszczanych wron ...idą z krzyżem, a na czele on, przewodzący stadu rozwrzeszczanych wron... * W owym marszu kwitnie samo zło, co ochoczo tak po władzę szło, głosząc hasła dobrobytu mas, gdy tak dziś naprawdę mają w d...e nas ...głosząc hasła dobrobytu mas gdy tak dziś naprawdę mają w d...e nas... * Przegrasz kiedyś tę wojenkę swą, twoje imię będzie kartą złą, a wyznawcy, którzy wierzą ci, pierwsi się domagać będą twojej krwi ...a wyznawcy, którzy wierzą ci, pierwsi się domagać będą twojej krwi... ...a wyznawcy, którzy wierzą ci, pierwsi się domagać będą twojej krwi... Edytowane 17 Lipca 2017 przez Bronisław_Muszyński interpunkcja (wyświetl historię edycji)
Maciek.J Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 ciekawe jakbyś śpiewał Bronku gdyby ci bliskich uśmiercili w samolocie ?
Dawny_Don Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Panie Bronisławie tworzę rzewne melodie i poszukuję tekściarza. Czy jest Pan wstępnie zainteresowany? Pozdrawiam Don
bronmus45 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Po pierwsze - musiałbym znać Twoje jak najdokładniejsze zamierzenia co do fabuły utworu Po wtóre - kompletnie nie znam nut, więc musiałbyś swoją melodię przesłać mi w formie gotowej do odsłuchu z linią melodyczną (oczywiście, nie graną na perkusji) - spróbować mogę i to całkiem za darmo... - wszelkie dokładniejsze informacje, zapytania w tym temacie kieruj na adres e-mail: [email protected] Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Bronisław_Muszyński (wyświetl historię edycji)
Dawny_Don Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cieszę się. Oczywiście, że prześlę linię melodyczną zaśpiewaną acapella w zmyślonym języku. Na jaki adres mam wysłać plik mp3?
bronmus45 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - podałem powyżej, w poprzedniej odpowiedzi
Dawny_Don Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 W takim razie, biorę się za pisanie wiadomości.
bronmus45 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, od czegoś trzeba zacząć - lecz jak najdokladniej
Dawny_Don Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wiadomość poszła. Pozdrawiam
bronmus45 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odebrałem i stwierdzam, że lansowany przez Ciebie utwór (040) jest walcem rosyjskim z ROE SARNA - jak to się ma do "twojej" twórczości? Odpowiedz na poczcie e-mail
Dawny_Don Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Celem zweryfikowania mojej osoby możesz odszukać moje stare posty znajdujące się na poezja.org. Mój login nosił nazwę Don_Cornellos Pod tym pseudonimem zamieściłem Dziennik Nieco Rubaszny. Niestety do tego loginu zgubiłem hasło i dzisiaj musiałem założyć nowe konto i znaczący Nick.
bronmus45 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 W porządku - nie w tym rzecz - pilnuj swojej poczty i ją odczytuj, bo po prostu się mijamy
Rekomendowane odpowiedzi