Jacek_P. Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Nim krzykniesz "Na pomoc ginącej miłości!" zważ czyś ją, złaknioną, dość karmił w przeszłości. Edytowane 31 Maja 2017 przez Jacek_P. (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxyvia Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Słuszna sentencja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 miłość to relikt już ... poleżeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Jackiewicz Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Jackiewicz Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 beznadziejny konkurs na fraszkę gdzie fraszka przegrywa z wierszykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałabym że nie łakomą a głodną :) Bardziej pasowałoby złaknioną. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Łakomstwo jest grzechem polegającym na pochłanianiu większej ilości pokarmów niż osoba potrzebuje do swego życia :)))) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxyvia Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jacek P., gratuluję III miejsca! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 .... i ja GRATULUJĘ ! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_bolek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 puszek ruszek stąd ten brzuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Jeszcze ode mnie gratulacje :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 29 Maja 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_P. Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Dziękuję Wam, kochani, za gratulacje i wyrazy uznania. Miło było znaleźć się tu choć na chwilę. Już od dziesięciu lat nie piszę żadnych wierszydełek i nie zaglądałem tutaj. Nagle, całkiem niespodziewanie, Mateusz "wywołał mie do tablicy" zaproszeniem do tego konkursu, no to pisnąłem tę fraszkę, co by miłego zaproszenia bez odzewu nie zostawić. Dziękuję za zaproszenie i za wyróżnienie. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, Ja. PS Czytaczu, masz rację; złaknioną znacznie bardziej pasuje. Ona była łakoma ze względu na rym, ale rym wszak nie jest najważniejszy. Zmieniam zatem, dziękuję, buźka, Ja. Edytowane 31 Maja 2017 przez Jacek_P. (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxyvia Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to tak samo jak ja - przez lata tu nie zaglądałam i nagle dostałam to zaproszenie. :) No i małe, ale miłe wyróżnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi