samm Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Podrywał dziewczynę w necie bez ryzyka, że się w niej zakocha, gdy jemu odklika. Z czasem go oplotła, miłosną tkając sieć; aż nadszedł taki dzień, że zapragnął ją mieć. Wciąż ją śledził i był zawsze na jej tropie, bowiem już go miała na swoim desktopie. Zapomniała tylko powiedzieć mu szczerze, ilu takich fanów ma w swoim folderze; i kiedy był pewien, że już pokochała, z serca komputera go... zDELetowała. Edytowane 18 Maja 2017 przez samm (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulme Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Fraszka w sam raz na dzisiejsze czasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z trudem próbuję nadążyć za biegiem dzisiejszych wydarzeń :) Dzięki za wpis. Pzdr. s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Jackiewicz Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 no fajnie tyle tylko ,że to nie jest fraszka bo ma aż 10 wersów fraszka na ogół ma 2 wersy co najwyżej 4 a 10 to już jest wiersz Mateuszu trzeba było ogłosić konkurs na miniaturę o ginącej miłości samm to nie jest fraszka przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Maćku, słusznie piszesz "na ogół", gdyż to stwierdzenie nie wyklucza żadnej fraszki z powodu jej długości. Stąd też, ojciec fraszkopis J.K. pozwalał sobie nawet na fraszki o wieeele dłuższe /np.: Na Barbarę - 26 wersów!/. Zresztą, prowadziłem na forum dyskurs i na ten temat, dzięki niektórym Forumowiczom. Oczywiście, moją też można by skrócić, ot choćby do ostatnich 2 wersów, ale żal mi było całej tej historyjki..Być może, to właśnie wzięli pod uwagę Jurorzy...(?) Pozdrawiam serdecznie. s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_bolek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Że ... " lepsze od viagry są wargi kobiece" niedowiarek zajrzał szybko pod kiecę! Zróbmy więc na naszym forum remanent czy długość to przymiot, czy mankament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ja_Bolku /czy Ty_Bolku (?)/, Twój wpis też można skrócić do dwóch wersów, /oddzielnie pierwsze i ostatnie/ i sens zostanie zachowany :) Pzdr. s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxyvia Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Samm, gratuluję II miejsca! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Tobie także gratuluję :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enchant Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Uśmiechnęłam się. Gratuluję, wiersz z humorem i wpasowuje się w modną tematykę. Portale randkowe to zło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję Oxy i odwzajemniam gratule :) Czuję tylko pewien niedosyt: nie zjechałaś mojej fraszki!! Pozdrawiam słonecznie :) s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki Alu, ale Ty wiesz, że masz w tym swój niezaprzeczalny udział :) Ciepłe pozdro :) s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za uśmiech i ciepły wpis. Masz rację: portale randkowe to nic dobrego i ...dlatego jesteśmy tutaj :))) Serdecznie i z uśmiechem :) s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enchant Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatnio wychodzę z założenia, że na portalach literackich łatwiej poznać potencjalną drugą połówkę, aniżeli na tych szemranych portalach randkowych :) Bezaluzyjnie, żeby nie było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxyvia Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha! To znaczy, że nie mam żadnych zarzutów co do Twojej fraszki. :) Dzięki i pozdrawiam równie słonecznie. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi