lena2_ Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Dopóki na ciebie się gniewam i póki ty na mnie się złościsz, możemy zasypiać spokojnie - oboje bronimy miłości. 2
Oxyvia Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Bardzo fajna fraszka. Subtelny humor - dla koneserów. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 Przewrotna ta fraszka, ale fajna :))). Jest to też już ostatni Twój utwór, który mogłem tutaj przeczytać :). Przeczytałem wszystkie wiersze z ogromną przyjemnością i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że było to obcowanie z autentyczną poezją. Trochę Ci tej wrażliwości zazdroszczę i... czekam na nowe teksty ;) Pozdrawiam :)
lena2_ Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 @Sylwester_Lasota Sylwestrze, bardzo mi miło, że poświeciłeś swój czas aby przeczytać wszystkie moje wiersze:):) Jest to dla mnie wyróżnienie:):) bardzo dziękuje:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cała przyjemność po mojej stronie :)
Rekomendowane odpowiedzi