Marlett Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 pędząc po swoich elipsach w centrum wzroku zdarzy się punkt największego wychylenia poza zbaczającą linię bólu słoneczne promienie skupią się na dnie żółtych kielichów pociemnieje między trawami będziemy gwiazdozbiorem 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Jak się wpadnie sobie w oczy, to jest styczna? A nieco później, niebo między trawami, no... tak to widzę. :)
Marlett Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Jeśli tak podpowiada wyobraźnia, niech tak będzie ;) Dziękuję za czytanie. Dobrej nocy:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Ciekawe co inni zobaczą, Dobrej, spokojnej :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Witam - ale się narobiło Marlett - czytam i nie widzę punktu zaczepienia - istny kosmos. Co lub kto to może być. A może chodzi o miłość samotność rozstanie - przecież one czasem bolą. Ale zagadka ...mam nadzieje że ktoś rozszyfruje... Miłego ci życzę Edytowane 8 Maja 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki czytelnik to skarb :) Dziękuję i gratuluję interpretacji :)
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie często tak bywa :) Dziękuję ciepło :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam Twój wiersz po raz wtóry ...czytam tłumaczenie powyżej i nie widzę.. Chciałbym bardzo ale nie umiem. Może następnym razem mi się uda...
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Dziękuję za dobre chęci :) Kiedy zaczynałam przygodę z poezją, wiele czytałam na temat środków stylistycznych w poezji. Wiersze rymowane może są łatwiejsze do odczytania ,ale nie zawsze:)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Heh ja więcej czuję niż odbieram rozumem... Czytam czuję coś pięknego ale nie mogę się dostać do środka to trochę boli.. Uświadomienie sobie że jednak rozum oczy nie jest aż tak otwarty jakby się chciało :( w skrócie za tępy jestem :) może kiedyś jednak ten mur głową przebiję ;) i pytam wujka Gugla o środki stylistyczne Edytowane 8 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Serdecznie zachęcam do poznawania poezji. Pisanie stanie się trudniejsze, ale przyniesie więcej satysfakcji. Masz potencjał i zapał do pisania :)
Marlett Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież wiersz został już rozszyfrowany przez Jacka K.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 @Marlett dziękuję ale wiem że mam granice - nieskończone :) ... czytam dalej wiedzę chłonę ;)
Rekomendowane odpowiedzi