Izabella_Sendor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) na grunt wydzierżawiony pod prawdziwość kreskówek przychodzą jacyś z innej bajki ludzie ich krwiobiegi płuca świszczące oddechy to tutaj niemodne metody i przestarzały sprzęt tylko jako gapie lub dłonie do pacynki rusztowanie bohatera wyrywają z konturów fikcję malowaną z odroczonym do ekranu THE END Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Izabella_Sendor (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 no właśnie: czy kreskówki mogą być prawdziwe? sam się zaliczam do tych z innej bajki, których malowana fikcja nie rusza - jest przekaz, z którym można się zgadzać albo nie i to wszystko Pozdrawiam
Izabella_Sendor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dziękuję za komentarz:). Czy kreskówki mogą być prawdziwe? Gdybyśmy to pytanie zadali w sali pełnej filozofów, sądzę, że przerzucaliby się argumentami do sądu ostatecznego ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam mimo późnej pory - Jacek zadał mocne pytanie. Mi się wydaje że troszkę mogą być prawdziwe - no ale zawsze będzie ale. Zgrabnie to wygląda. Życzę ci miłego 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A ja lubię bajki, lubię świat fikcji i marzeń, jest nieporównywalnie większy od rzeczywistości. Pozdrawiam :) 1
Trampowski Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jeżeli poetka mówi, że kreskówki są prawdziwe, to są prawdziwe i kropka. Świetny rytm :) Dobrze by zabrzmiał na głos. Napisałaś go tak, że można różne motywy sobie imaginować do treści i to mi się podoba. Cały wiersz mi się podoba, jest plastyczny, bez zbędnych zawijasów, czuje się wprawne pióro. Pozdrawiam :) 1
Izabella_Sendor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzięki, Trampowski:). Rozbroił mnie Twój status na orgu: "Uczę się pisać":):):):) No ale przecież całe życie się uczymy...
Annie Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Wiersz intryguje, świetnie się czyta, z przyjemnością zajrzałam Pzdr
Izabella_Sendor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzięki za odwiedziny:)
Rekomendowane odpowiedzi