Borczakowska Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 2. Jestem Jestem... Właśnie jaka? ... wyjątkiem a wyjątki tworze ja tak, ja sama Jestem... muszę to określić wyjątkowa Jestem... a tak naprawdę sama nie wiem ile się zdążyłam poznać ile poznam to młodość pokaże a więc jeżeli sama nie wiem to ty tym bardziej nie wiesz widzisz mnie zboku przebijesz mnie wzrokiem czytasz z mych oczu opowiadasz o tym w swej gębie językiem co mówisz tego nie wiem a co wiem? tyle z obcych ust że aż sama się dziwie ludzie w tych czasach prędzej popchną niż pomogą wstać każdy musi walczyć o siebie sam a co kto powie to powie bo każdy wie lepiej od ciebie niż ty sam Jestem... A może jesteśmy... ludźmi każdy różny bo inaczej świat by był nudny najważniejsze co w sercu każdemu gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tyle jeśli idzie o gramatykę. Same rozważania może i ciekawe, ale dla mnie mało poetyckie, przynajmniej w tej formie, wybacz. I jeszcze jedna prośba: rób odstępy, ok? Źle się czyta tekst ciągiem pisany... Przeglądnęłam kilka Twoich utworów, widzę w nich potencjał, ale wymagają szlifów, porządnych szlifów ;) Pozdrawiam serdecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 może wiesz gdzie jest wiersz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tych wytłuszczonych fragmentach jeszcze widzę coś z wiersza, Marlett ;) Reszta to raczej proza, i to trochę zbyt przegadana ;) Z miejsca przepraszam Autorkę, ale niestety piszę co myślę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autorka na tym etapie powinna mniej pisać i więcej czytać :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabella_Sendor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Pracę nad tekstem proponuję zacząć od "odchudzania"- jeśli się Pani dobrze przyjrzy, powtarza Pani bardzo podobne mysli na różne sposoby. Trzeba też pomyśleć nad wersyfikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Marcin_ Krzysica Dzięki, dawno się tak nie uśmiałam ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Don Kichocie walka z wiatrakami bywa męcząca a tam czeka Dulcynea gorąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi