bronmus45 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 [center][img]https://2.bp.blogspot.com/-vlj6GGQs1B0/WLKmANHok7I/AAAAAAAAcIY/Y2I_kThl4bkwDdmc20y3Ct_bYVhFidgQQCLcB/s1600/macki%2BPiS%2Bx%2B275%2B%252B%2Bnapisy.jpg[/img] . [color=black]Nie daj się nigdy zwieść fałszywemu "Zbawcy" który swymi mackami haseł komunizmu jest groźnym zapewne dla "ciemnego luda". Mam nadzieję, że z Tobą jemu się nie uda i nie przyjmiesz za swoją epoki kaczyzmu.[/color][/center]
ja_bolek Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński PiS dziecko Muszek! A komuszki (3)mają się dobrze!
bronmus45 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @ja_bolek Zachowuj się jak normalny użytkownik, bo te twoje przygłupie odzywki komentujące są na poziomie piaskownicy. ... W otoczeniu Kaczyńskiego i rządów poprzednich PIS (IV RP) było więcej byłych członków PZPR, niż w Kancelarii Prezydenta A. Kwaśniewskiego. Rodzina Kaczyńskich i początki "komunizmu" w Polsce to bardzo blisko powiązana z sobą historia naszych dziejów.
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Mam nieśmiałe pytanie Dlaczego Bronisławie od dłuższego czasu wszystkie Twoje teksty wstawiasz wyboldowanym drukiem. Wszyscy piszą zwyczajnym, a Ty wytłuszczasz. Przepraszam za skojarzenie, ale wygląda to tak, jakby Twoje miały być najważniejsze, wyróżnione czy co?
bronmus45 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Alicja_Wysocka ... Postaram się już tego nie robić. Wyjaśnienie sprawy jest proste - lepiej widzę / dostrzegam taki druk i ewentualne błędy, jakie się tam pojawiają. Na dodatek oryginalny kolor tekstu jaki nam funduje serwer, nie jest u mnie czarnym, a jakimś takim szaroburym... Prościej mi jest pogrubić czcionkę, niż zmienić jej kolor na bardziej widoczny. Pozdrawiam - 3msie
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Ok. Rozumiem.
bronmus45 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 @Alicja_Wysocka ... Dzięki za zrozumienie, a ja przy okazji usunąłem pogrubienie tekstu, pozostawiając zmianę koloru czcionki na czarny (black)
Rekomendowane odpowiedzi