Basia_Malic Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Szła redaktor z dyrektor Razem do pani lekarz I spotkały konduktor Co szła do pani piekarz Moja pani konduktor Pyta pani redaktor Czy nie widziała pani Profesor razem z aktor Jak najbardziej odpowie Razem ze mną jechały Więc je biletowałam Gdy się do wyjścia pchały Właśnie profesor sama Idzie widać na sesję A dzień dobry kochana Jaką masz dziś obsesję? Ja dzisiaj moje drogie Znów przechodzę frustrację Jestem alienowana Przez te deglomeracje I żeby nie wpaść w matnię Muszę już awaryjnie Stosować adekwatnie Środki te antykoncepcyjnie A ja mówi redaktor Spieszę się daję słowo By babci z trójkąt-kółka Zdać masę towarową I nim z dyrektor razem W lekarskiej staną serii Wstąpię po serwolatkę Do onej garmażerii A za nimi pan Piecyk Słucha nowej polszczyzny I myśli:lepsza nasza Ze Szmulek i Pelcowizny Bo jak ja im wygarnę Ach wy w język szarpane Przez gadki wasze marne W te i nazad ganiane To ludzie czują miętę I przyznają mi rację Że te babki stuknięte Są w te deglomerację Lepiej od was gadali Nasi na Kercelaku Rodzinkę rozstawiali Po kątach i na szlaku I wszyscy rozumieli o co się tu rozchodzi Oj byli , byli czasy kiedy byliśmy młodzi
Marlett Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 @Basia_Malic Zabawnie, Basiu :)
ja_bolek Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 ministra Szydło ... ministry Muchy
ja_bolek Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 PiS-dom - Pałac Prezydencki i ... "Nędza uszczęśliwiona" !
Basia_Malic Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 @Marlett miło, że się podoba
Basia_Malic Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 @ja_bolek dziękuję za Twój komentarz
Basia_Malic Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 @A_B dziękuję za Twój komentarz
Rekomendowane odpowiedzi