Basia_Malic Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OF_MZCg-rDY Szczęście przychodzi samo Kto szukał to na pewno wie Aż po długie noce i dnie Rozum rozezna tożsamość Brakuje tylko rytmu serc Napisać nie jest łatwo Ach czuję jak ostatnio Daje każdy pokazany wers Nadchodzi kolejny dzień Inspirujący cudną muzyką Emanuje na wskroś sztuką Jej nie zakryje nawet cień Empatia roztacza swe macki Zasób duży sens poddany Intryguje wprost niespodzianie Odnajduję nastrój a jakże bratni Rozrywka szykuje się przednia A sens wyraża wróżki przepowiednia
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Basia_Malic 'Witaj - szczerze mówiąc zagubiłem się czytając - trudno mi zrozumieć jego momenty - nie przemawiają do mnie - może dziś za zimno i dlatego. pozd.
Basia_Malic Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze ten wiersz to akrostych czyli, że tytuł można przeczytać z pierwszych liter wyrazów a skarb to coś czego szukamy i nie możemy znaleźć . Po wielu latach ten skarb czyli szczęście odnajdujemy w sobie ale nie każdemu jest to dane Pozdrawiam Basia:))
kb. Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 jak dla mnie utworzone rymy "rządzą" treścią. a zdaje się że powinno być odwrotnie.
halcia Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Basia_Malic Ciesze sie i pozdrawiam to ja zapoczatkowalam akrostychy na tym portalu zjrzyj do Marta Sawicka to tez ja.Serdecznie pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Basia_Malic Chyba zbyt mocno skupiłaś się na pierwszej kolumnie, ale ogólnie do poczytania:) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi