Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 dziś nie myśli mocno jest już zmęczony popuścił lecz nie wie czy to fair wobec tego co go czeka przecież starość to nie żart - to coś czego nie uniknie może więc warto o niej pomyśleć nie bać się jej ludzie mówią że czasem od tęczy piękniejsza
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 to nie ważne co ludzie mówią lecz jaka starość jest dla Ciebie czy może dorwał starczy uwiąd czy może dobrze jest jak w niebie :))) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Jacek_Suchowicz Witaj Jacku - dzięki za wpis pod wierszem. pozd.
Basia_Malic Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Starość to nie wyrok i nie musi powodować stresu a przeciwnie może być pogodna. Pozdrawiam serdecznie:))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Basia_Malic Witam - i tak i nie to zależy jak się komu życie ułoży. Myślę że warto przekonywać na plus. Dziękuje za obecność pod wierszem. Udanego wieczoru życze
Marlett Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Starość człapie do nas powoli a młodość mija szybciej niż tego chcemy. Dotyka słabość ciała, ale najważniejsze by zachować jasny umysł. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Marlett Witaj - dziękuje za słowa pod wierszem - chyba masz racje - Jeszcze raz dziękuje. Miłego życzę
Annie Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Za Basia_Malic Literówka w słowie fair Pzdr
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Annie_M Witaj - dziękuje za pokazanie - poprawiłem - proszę oświeć mię czemu napisane za Basia Malic- nie kumam. pozd.
Annie Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tzn.Chciałam napisać podobny komentarz. Nie wyszło może najzgrabniej; Pzdr
kb. Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 "może więc warto o niej pomyśleć" jest takie przysłowie: "jak sobie pościelisz tak się wyśpisz". mnie zastanawia czasem jak to jest, że tyle osób starszych jest samotnych mimo że mają rodzinę, nawet własne dzieci. i czy aby nie jest też tak, że całym swoim życiem sobie na taki samotny los zapracowali... można się oburzyć, no bo jak to. a tak to.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @bess_enger Witam serdecznie - też mi się wydaje że warto o niej już pomyśleć przecież i tak nas dopadnie .
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @bess_enger Witam serdecznie - też mi się wydaje że warto o niej już pomyśleć przecież i tak nas dopadnie. Dzięki że byłeś pod wierszem. Spokojnej nocy życzę
violetta Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 piękny, sam sobie odpowiedziałeś;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @valeria Witam serdecznie - dziękuje za czytanie no i za podobanie. Miłego życzę
Rekomendowane odpowiedzi