Marcin_Olszewski Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Spokojny sen. Miarowy oddech. Cisza W mroku siedzę na fotelu. Czuwam Na Twym snem, spokojem. Uśmiechem Poprawiam kołdrę, poduszkę. Marzenia Dałaś mi skrzydła. Jak nikt nigdy dotąd Chcę dać Ci dobroć, miłość i szczęście Gdziekolwiek jesteś. Gdziekolwiek jestem Twój Anioł Stróż. Twój dobry anioł Czekam na znak troski, radości, potrzeby Bym mógł, gdy zechcesz pomóc i wesprzeć Umysłem, siłą ramion, rąk ciepłem Otuchą. Czymkolwiek zechcesz Twój i dla Ciebie
Marlett Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Marcin_Olszewski Zbyt oczywisty Twój anioł stróż.
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Marcin_Olszewski Mogę się czepić? Tak deczko, albo jeszcze mniej, ok? Techniczna uważka, maluśka. Tak sobie myślę, że nie ma potrzeby ustawicznego zaczynania wersów z dużej litery. Word ma to w ustawieniach, ale przecież pozwala poprawić kiedy uznasz, że chcesz. Ponadto, zwroty grzecznościowe nie muszą być pisane z wielkiej litery, bo to raczej ma być wiersz, a nie list (no chyba, że jest inaczej) Tymczasem tyle, serdeczności :)
Rekomendowane odpowiedzi