M_arianne Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) I zdolny syn Lodzi? Da powrót wtór w opad. Toć układać, a dał kuć, ot. I goły, wonna panno, wyłogi. Ot, se je i stary; rat sieje sto. A kartka takt raka; biała cała, i ba. Kory woni ma miś, i mami Nowy Rok. Ma sen; no, w ogniki Ingo wonne sam. O, hece zrębu, hubę rzece, ho! O, nurtuje jut runo. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 @marianna_ja korne te lale - ten rok kobiece, i kiece, i bok kory woni da rad i Nowy Rok 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 @marianna_ja Znów nowy raczek, i tak, i wspaczek, Zdolna bestyjka jesteś, pozdrawiam :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 @marianna_ja Nie wiem jak to robisz, ale musi być trudne okrutnie :) Czasem bawię się jakimś słowem, próbując z jego liter układać kolejne nowe słowa np. w czasie jazdy trolejbusem do pracy. Pozdrawiam :) 1
ja_bolek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Rok syty - skoro! 1
ja_bolek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Rok syty - skoro! Wielkanoc wnet! Tuż, tuż! A ja /- - - -//- - - -//- - -/ ! 1
ja_bolek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 I na pozór mami zima ... Mróz, Pani! 1
ja_bolek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. karła pałę łapał rak! i karcono co noc raki? 1
ja_bolek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Korci na nowo na nic rok. 1
ja_bolek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I krewny Sama, syn Werki. 1
ja_bolek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On urwis! I w runo ... 1
ja_bolek Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żuję babę już! 1
M_arianne Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) @marianna_ja Inni winni. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez _Mari_anna_ (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi