Marlett Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 nie możesz wejść w moje sny mogę się jeszcze ratować przed gniewem tych co urazili bez prawa zadawania pytań i składania obietnic ograbiony nie ma przywileju
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 @Marlett Witam ponownie - powiem ci że mnie zaskoczył twój wiersz . Mówisz o czymś trudnym co boli - a te sny są ratunkiem . Podoba się takie pisanie bez owijania szukanie innego . pozd.
Marlett Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Cieszę się , że zajrzałeś do mnie. Dobrze odczytujesz wiersz - dziękuję. Ciepło pozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 @Marlett Może w Twoim wierszu Marlettkoograbiony nie ma przywileju ale w zasadzie ograbiony, oszukany, sponiewierany nie zawsze, ale często ma przywilej choćby do współczucia, do ekwiwalentnego zadośćuczynienia przez los; np. Hiob, ograbiony ze zdrowia, majątku, naznaczony trądem doświadczył wyjątkowo niespodziewanej nagrody. Pozdrawiam jak zawsze serdecznie W.
Marlett Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 @egzegeta Jeśli współczucie jest szczere - więc jest jakaś nadzieja dla PL. Z iskierki można rozniecić ogień. Bardzo dziękuję za komentarz. Równż serdecznie pozdrawiaM
halcia Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj ,wiersz bliski memu sercu czesto to czuje,swiat zwariowal tak czesto rani i nie pozwala na uczucia prawdziwe i szlachetne ,pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 @halcia Bardzo dziękuję za czytanie i komentarz . PozdrawiaM.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Smutna miniaturka, a Peel do przytulenia. Pozdrawiam Marlettko. Śpij spokojnie :)
Rekomendowane odpowiedzi