bronmus45 Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 [center]grafika: dzierzoniow.pl [img]https://2.bp.blogspot.com/-ribXF2hRUKI/WCWkNNQ5JKI/AAAAAAAAbHc/eYliKuraYZot5OXMgxlwttAfIxCzkq4wACLcB/s1600/serce%2Bflaga%2Bx%2B200.jpg[/img]ONABiel z czerwienią. Jednia. Przez wieki i po wieki. Dla Narodu "Opończa ode dżdża". Swojska; bo polska. Otula nas w cierpieniu. Budzi radość i dumę. Nie wolno rozmieniać Jej na drobne gesty. Jednoczmy się pod nią i dla Niej.[/center]
Marlett Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 @Bronisław_Muszyński Pięknie , patriotycznie, oby wszyscy mieli w sobie takiego ducha ...
bronmus45 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 @Marlett - a na jednym z forów, nazwano mnie pod tym wierszem "tanim populistą". Napisał to użytkownik znany ze swojej bezkrytycznej miłości do PiS-u...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 @Bronisław_Muszyński Witaj Bronisławie - wiersz na czasie - taki wielce patriotyczny . A swoją rzeczą bardzo ucieszył mnie fakt że w tym dniu nie doszło do spięć - przecież tyle marszów a jak spokojnych . pozd.
bronmus45 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 @Waldemar_Talar_Talar Dla mnie istnieje jedno proste wytłumaczenie. Ci, co wtedy organizowali te zadymy są dzisiaj u władzy. I na nic tutaj przechwalanie się lepszymi kompetencjami władzy.
Rekomendowane odpowiedzi