Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Znowu ty, podpaliłaś mój sen Ogniem, co, grzejąc nigdy nie parzy Kocham go, pachnący raju cień Ciało te, ogród spełnionych marzeń Ty i ja, cała noc jest dziś nasz Dajesz mi, okruch nieba spróbować Taki smak, gorzką przeszłość rozprasza Razem znów, zaczynamy od nowa Zaraz świt, ogień wolno dogasa Jeszcze śnię, słońce ciemność przegania Wchodzisz w nią, głowy już nie odwracasz Znikasz mi, w nocy dymie schowana
Marlett Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Andrzej_Wojnowski Ty i ja, cała noc jest dziś nasza PozdrawiaM.
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Andrzej_Wojnowski Rzeczywiście Marlett ma racje, tu się nie ma czego przyczepić (ale pech ;)) tylko tego nieszczęsnego braku A na końcu pierwszego wersu w drugiej zwrotce. Zjadłeś jedna literkę ;) . PozdrawiAM ;);)...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Marlett To ta noc zawiniła. Następnym razem wezmę się za pisanie wyspany. Dziękuję i pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Anna_Maria_Blondynka Dzięki za przychylny komentarz , ale przyczepić ty się można do wielu rzeczy - to nie jest to . pozdr.
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Andrzej_Wojnowski życze Ci by pewnego dnia podobały się Tobie Twoje wiersze ;);) ;) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 @Andrzej_Wojnowski Mogę się zgodzić na nasz Poda warunkiem że; Ty i ja, całą noc jest dziś nasz.
Rekomendowane odpowiedzi