Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 gdy zgasną światła świata jak nauczyć bez nich żyć czy będzie na ciemność lek czy będziemy o świetle śnić pytam się siebie w lustrze robiąc przy tym głupią minę w której nie widać odpowiedzi bo to tylko mojej fantazji gra albo i nie - może ona głębie jakąś niewidzialną w sobie ma za którą może ukryta prawda która odpowiedz zna
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 @Waldemar_Talar_Talar tak Waldemarze przyszło mi to przez myśl.... trafnie to ująłeś, to może być jak obcięcie pępowiny ... ale ja wiem, ale Bóg nam daje co potrzebujemy, uzupełnia tam gdzie ludzie uzupełnić nas nie mogą..
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 @Waldemar_Talar_Talar bardzo interesujący tekst, tylko w drugiej strofie w pierwszym wersie należałoby wyrzucić zaimek osobowy się :) :) chodzi o powtórzenie, z logicznego punktu widzenia. pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 @Waldemar_Talar_Talar Każdy ma swoje światło za którym podąża i każdy po swojemu szuka prawdy. Ważne by nie zawieść samego siebie :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 @Anna_Maria_Blondynka Witam - dobra nasza niech tak będzie - dzięki za słowo pod wierszem . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Witaj Barbaro - masz rację - wyrzucam owe się . Cieszy mnie że się spodobało - dzięki . Ciepełka życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 @Marlett Witam serdecznie - twoja myśl zawsze trafna Marlett za co bardzo dziękuje . Uśmiechu życzę
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 @Waldemar_Talar_Talar :) :) :) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi